20.07.2022
Meghan Markle, in centrul atentiei dupa ce a purtat o tinuta asemanatoare cu cea a lui Kate Middleton de la lansarea Top Gun - FOTO

Meghan Markle ii admira stilul cumnatei sale, Kate Middleton, asta pentru ca a bifat inca o tinuta inspirata din garderoba ducesei de Cambridge in timpul unei iesiri in oras. 

Luni seara, Meghan Markle si printul Harry au parasit restaurantul Locanda Verde din Lower Manhattan, acolo unde s-au bucurat de o cina romantica. Acestia au fost fotografiati tinandu-se de mana in timp ce mergeau spre masina, insa ce a atras atentia fanilor a fost tinuta ducesei de Sussex. Aceasta a optat pentru o salopeta neagra lunga, fara bretele, care prezenta o panglica alba de material, prinsa in jurul decolteului. Ea si-a accesorizat look-ul cu o pereche de cercei rotunzi si un inel pretios.

Tinuta aleasa de Kate pentru seara din oras este foarte asemanatoare cu cea purtata de Kate Middleton, in varsta de 40 de ani, la premiera filmului „Top Gun: Maverick”, din Marea Britanie. Rochia lunga, purtata de ducesa de Cambridge era, de asemenea, neagra si avea o banda alba de material pe decolteu, aceasta lasandu-i umerii goi.

Se pare ca acest stil nu este preferat doar de cele doua cumnate, ci si de regina Maxima a Tarilor de Jos. Aceasta a purtat o tinuta identica la un concert din Amsterdam in 2017. Tinuta seamana ma mult cu rochia lui Kate, insa Maxima purta in acea zi o salopeta semnata de acelasi designer. 

Nu este prima data cand Meghan Markle si Kate Middleton poarta tinute asemanatoare. La inceputul acestui an, amandoua au purtat costume albe, la doar cateva saptamani distanta. Kate a optat pentru un blazer alb si pantaloni asortati in timpul vizitei lor din Jamaica de pe 23 martie, iar Meghan Markle a purtat acelasi look la Jocurile Invictus de la Haga de pe 15 aprilie.

Chiar daca au divortat, Nastya Ivleeva si Alij si-au sarbatorit aniversarea nuntii. Vezi cum au petrecut vedetele aceasta zi speciala: „Din aceasta cauza si ne-am despartit...” - FOTO/VIDEO

Momentul in care Harry a realizat ca Meghan Markle este sufletul lui pereche

In cadrul unui discurs pe care-l sustinea la sediul Natiunilor Unite din New York, cu ocazia Zilei Internationale a lui Nelson Mandela, printul Harry a dezvaluit ca a realizat ca Meghan Markle este sufletul lui pereche in timpul unei calatorii in Africa.

„De cand am vizitat pentru prima dat Africa, la varsta de 13 ani, am gasit mereu speranta pe continent.”, a marturisit printul Harry, explicand, de asemenea, ca aici a gasit pacea si vindecarea de fiecare data.

Regina Todorenko - criticata in mediul online din cauza ca a nascut in fata fiului sau: „Trauma psihologica este garantata”

„Este locul in care m-am simtit mai aproape de mama si cel in care am cautat alinare dupa moartea ei. Tot aici am stiut ca am gasit sufletul pereche.”, a mai marturisit Harry, referindu-se la sotia sa, Meghan Markle, potrivit Page Six.

De-a lungul timpului, printul Harry si Meghan Markle au vizitat Africa de doua ori inainte de casatorie iar o data dupa ce au devenit sot si sotie. Cuplul a calatorit prima data in Botswana, la scurt timp dupa ce au inceput sa iasa impreuna si s-au intors in 2017, cand ducesa de Sussex si-a sarbatorit ziua de nastere.

Articole din aceeasi categorie