20.07.2022
Chiar daca au divortat, Nastya Ivleeva si Alij si-au sarbatorit aniversarea nuntii. Vezi cum au petrecut vedetele aceasta zi speciala: „Din aceasta cauza si ne-am despartit...” - FOTO/VIDEO

Anul trecut, Nastya Ivleeva si-a socat urmaritorii cu noutatea despre divort. Bloggerita nu a tinut sa mentioneze toate detaliile si motivele divortului, insa, dupa cum putem observa, cei doi au ramas si pana in prezent in relatie de prietenie. 

Recent, fostii soti s-au intalnit pentru a sarbatori aniversarea casatoriei lor. „Eu inteleg ca acum aveti in cap multe intrebari. Raspunsuri la acestea nu o sa va dau. Ei bine, am decis ca astfel de zile onorabile, desigur, ar trebui sarbatorite. De ce si nu? Doar nu suntem persoane straine unul pentru altul”, a spus Ivleeva. 

Caz ireal! Afla povestea unei femei din Rusia care a nascut patru perechi de gemeni consecutiv pe cale naturala

Vedetele au decis sa sarbatoreasca intr-o cafenea din Moscova. In timp ce asteptau mancarea si bauturile, Nastya i-a dat fostului sau sot, rapperului Alij cateva cadouri mici si hazlii. In primul rand, vedeta i-a oferit un autocolant cu fotografia ei si inscriptia: „Saranerebor. Cu iubire”, ceea ce inseamna nicknameul rapperului - Sayonara Boy. „Foarte cool! Am sa o pun pe inima candva”, a spus rapperul cand a vazut cadoul. 

Blonda, de asemenea, i-a inmanat fostului sau iubit un tort, pe care era scris: „Multumesc pentru anii de fericire!”, iar muzicianul incantat a spus ca ii place foarte mult. 

Si cum fara glume despre divort? Nastya, in varsta de 31 de ani, i-a daruit rapperului o carte, scrisa de Natalia Krasnova „Divortul. Cum sa supravietuiesti dupa divort si sa nu iti iesi din minti”. 

O mama de 65 de ani a defilat alaturi de fiica ei. Cele doua sunt pasionate de fitness si par mai degraba surori - FOTO

Ziua de aniversare, Ivleeva a filmat-o in intregime pentru vlogul sau de pe canalul sau Youtube. Rapperul si-a exprimat in gluma nemultumirea fata de filmarile bloggeritei. „Ma scoti din sarite! Din aceasta cauza si ne-am despartit”, a spus rapperul. „Lui nu-i place cand eu filmez vloguri”, a spus ea mahnita. 

Seara a continuat cu o plimbare pe strazile Moscovei. Alij a purtat-o pe Nastya in spatele sau, de parca erau in vremurile cand inca erau impreuna. „Acesta nu este un simplu vlog, este un film documentar. Va garantez ca va iesi pe marele ecrane. Filmul este despre doua persoane si ce ii unea pe ei. Cadrele din film vor intra in istorie”, a spus vedeta zambind. 

Articole din aceeasi categorie