20.07.2022
Regina Todorenko - criticata in mediul online din cauza ca a nascut in fata fiului sau: „Trauma psihologica este garantata”

Saptamana trecuta, Regina Todorenko si Vlad Topalov au devenit parinti pentru a doua oara. Acestia au un fiu pe care il cheama Miroslav. Fanii prezentatoarei sunt foarte fericiti pentru ea, insa unii au ramas socati de faptul ca vedeta a nascut in fata fiului sau, care are doar trei ani. 

Pe canalul sau de Telegram, Regina Todorenko a spus in detalii cum a decurs nasterea sa. Prezentatoarea a refuzat sa mearga la o clinica si a decis sa nasca acasa. 

Pentru ca totul sa decurga mai usor pentru ea, vedeta a decis sa asculte si inainte de nastere si chiar in timpul nasterii afirmatii hipnotice. De asemenea, ea a filmat intregul proces si s-a straduit sa fie cat mai naturala in videoclip. „Pur si simplu am fost un portal, prin care un copil a venit in aceasta lume”, a scris Regina.

Chiar daca au divortat, Nastya Ivleeva si Alij si-au sarbatorit aniversarea nuntii. Vezi cum au petrecut vedetele aceasta zi speciala: „Din aceasta cauza si ne-am despartit...” - FOTO/VIDEO

Totusi, toate aceste detalii nu au fost pe placul tuturor. Unii au pus sub semnul intrebarii siguranta unei nasteri de acest gen, iar altii au acuzat-o pe Todorenko pentru ca a facut din nasterea sa un adevarat hype. „Oare va veni timpul in care bloggerii vor inceta sa filmeze tot ce se intampla in viata lor?”, au scris internautii. 

Un val si mai mare de indignare in randul publicului a fost provocat de o alta declaratie a lui Todorenko. Dupa cum a mentionat insasi prezentatoarea, in timpul nasterii sale, langa ea se afla si fiul sau in varsta de trei ani. 

„Si apoi, Misha, in varsta de 30 de ani, va merge la psihologi si isi va trata traumele din copilarie”, Sotul sa participe la nastere este ceva normal. Cu toate ca pentru toti acest lucru e perceput diferit. Dar pentru ce sa participe si un copil la asta?”, „Imi este jale de fiul sau. Un copil nu ar trebui sa vada astfel de lucruri” „Dar daca ceva nu va fi in regula? Daca se va intampla ceva grav in timpul nasterii?”, au scris haterii. 

Rihanna si-a uimit fanii cu o aparitie excentrica! Vedeta a purtat o tinuta ce i-a pus in evidenta corpul pe care il are la doar cateva luni de cand a nascut - FOTO

Regina a spus ca ea l-a pregatit bine pe fiul sau pentru asta. Vedeta i-a spus baiatului ca totul va fi ca un joc vesel. Potrivit lui Todorenko, fiul a reactionat pozitiv la ceea ce se intampla.

„In acele momente, Mihail a inceput sa rada”, a spus ea pe retelele sale sociale. 

Articole din aceeasi categorie