01.09.2022
Meghan Markle a dezvaluit detalii nestiute din timpul nuntii sale cu printul Harry: „Nu am putut sa impartasesc acest lucru pana acum”

In timpul interviului pentru revista The Cut, Meghan Markle a dezvaluit si cateva detalii nestiute despre nunta ei si a printului Harry, care a avut loc in anul 2018. Pe atunci, cei doi inca lucrau pentru familia regala, astfel ca trebuiau sa respecte multe reguli si sa tina secret detalii din viata lor privata. 

Dat fiind faptul ca acum, atat printul, cat si Meghan Markle sunt liberi sa discute despre orice, aceasta a oferit detalii intime si nestiute pana acum de publicul larg. Fosta actrita din „Suits” a oferit si cateva informatii despre nunta ei din 2018, fiind unul dintre cele mai urmarite evenimente din ultimii ani.  

Ducii de Sussex au avut parte de o zi ca-n povesti, fiind in centrul atentiei inca de la aparitia lor in public si pana la finalul zilei. Daca ceremonia religioasa a fost urmarita de milioane de oameni, petrecerea, care a avut loc seara, a fost privata, iar invitatii au avut grija sa nu dezvaluie nimic din ce s-a intamplat in timpul evenimentului.

Motivul absurd pentru care Sharon Stone a fost parasita de un partener

Ce s-a putut afla la momentul respectiv a fost faptul ca mirii au dansat pe melodia „I’m in Love”, de Wilson Pickett, dar si faptul ca George Clooney a fost vazut pe ringul de dans alaturi de Kate Middleton, printul Charles, Meghan si mama lui Meghan, Doria Ragland, realizand miscari de dans improvizate, inainte de a pasi in spatele barului pentru a prepara bauturi pentru oaspeti.

Cu toate acestea, se pare ca Meghan si Harry au pregatit un moment special pentru invitati si si-au facut declaratii romantice in timpul evenimentului. Daca pana acum nu se stia ce si-au promis cei doi indragostiti in ziua nuntii, Meghan a facut publice cateva pasaje din discursul ei.

„Stim ca, mai presus de orice, dragoste invinge. Sper ca acesta este sentimentul pe care oamenii il simt atunci cand vad munca si proiectele noastre.”, a declarat Meghan Markle in timpul interviului pentru revista The Cut adaugand ca: „Nu am putut sa impartasesc acest lucru pana acum”.

Unul din oaspetii ducilor de Sussex a declarat dupa nunta ca discursurile lor au fost emotionante si ca acestia le-au multumit invitatiilor si si-au exprimat entuziasmul pentru viitorul lor impreuna. „Discursurile au fost atat emotionante, cat si amuzante.Personalitatile lui Harry si Meghan au stralucit cu adevarat”, a declarat sursa pentru Vogue, imediat dupa nunta. 

Edward Sanda si Cleopatra Stratan, detalii nestiute despre casnicia lor. Ce au dezvaluit cei doi: „Ne completam”

Articole din aceeasi categorie