02.05.2022
Megan Fox a dezvaluit de ce ii bea sangele iubitului ei

In urma cu aproximativ doi ani, Megan Fox a inceput o relatie cu Machine Gun Kelly, care la inceputul acestui an chiar i-a devenit logodnic.

Relatia celor doi a tinut de multe ori prima pagina a tabloidelor din strainatate, deoarece Megan Fox si Machine Gun Kelly au niste ritualuri care pentru multa lume par de-a dreptul socante. Spre exemplu, ei isi beau reciproc sangele si, mai mult decat atat, cantaretul poarta la gat un un colier in care se afla sangele iubitei lui!

Intr-un interviu pentru presa straina, Megan Fox a dezvaluit de ce ea si Machine Gun Kelly recurt la astfel de gesturi.

Delia - o noua schimbare de look. Fanii, impresionati total: „Arati de 25 de ani, nu de 40!” Vezi ce si-a facut artista la par - FOTO

„Cred ca acest aspect ar putea induce oamenii in eroare, poate acestia isi imagineaza ca stam cu pahare mari, suntem ca in Game of Thrones si ne bem sangele unul altuia. Sunt doar cateva picaturi, dar, da, ne consumam sangele unul altuia ocazional si doar pentru anumite ritualuri. Sa varsam cateva picaturi de sange si sa bem fiecare… El este mult mai agitat si haotic, este dispus sa-si taie pieptul si sa spuna «Ia-mi sufletul»! Dar nu s-a intamplat. Poate nu chiar asa, doar o usoara versiune. Citesc carti de tarot, sunt pasionata de astrologie si recurg la toate aceste practici si meditatii metafizice. Fac ritualuri cand e luna plina sau noua, dar se intampla cu un motiv anume”, a spus Megan Fox.

Moldoveanca Elizabeth Nizza a stralucit pe scena de la Romanii au Talent: „Iti doresc sa faci cariera din asta!” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie