30.04.2022
Moldoveanca Elizabeth Nizza a stralucit pe scena de la Romanii au Talent: „Iti doresc sa faci cariera din asta!” - VIDEO

Elizaveta (Elizabeth Nizza) este hostess la o cafenea din Chisinau si este iubita lui Daniel Svet, semifinalist la SuperStar.

Elizaveta canta din copilarie, influentata de mama sa, care este profesoara de pian la o scoala de muzica. Spune ca datorita ei iubeste muzica. 

Andrei Luca a impresionat cu miscarile sale de breakdance la Romanii au Talent. De ce nu l-a convins pe Bobonete - VIDEO

Cel mai mare regret al ei este ca nu poate trai din muzica si ca este nevoia sa lucreze in cafenea. Nu poate canta la evenimente private, pentru ca nu are un repertoriu de muzica pop, ea studiind in primul rand muzica clasica.

Cand a terminat facultatea visa sa ajunga cantareata de opera, insa nu i s-a dat nicio sansa la teatru in acest sens.

Liu Nan i-a vrajit pe juratii de la Romanii au Talent de cum a pasit de scena: „Esti o aparitie spectaculoasa" - VIDEO

Elizaveta nu este o fata conservatoare si poate foarte usor sa aiba mai multe pasiuni diametral opuse. Este pasionata si de Belly Dance si a facut cateva cursuri. Se gandeste la un moment dat sa combine cele doua pasiuni, insa nu stie inca cum. Spera ca acum este momentul ei sa ajunga in fata, sa devina cunoscuta.

Articole din aceeasi categorie