01.05.2022
Delia - o noua schimbare de look. Fanii, impresionati total: „Arati de 25 de ani, nu de 40!” Vezi ce si-a facut artista la par - FOTO

Delia iubeste schimbarile de look, asa ca atunci cand isi doreste o noua culoare in par ori o noua tunsoare, ea nu sta pe ganduri deloc. Si a dovedit acest lucru de curand, cand a facut publice imagini inedite.

De-a lungul timpului celebra cantareata si-a vopsit parul verde, roz, la un moment dat a purtat chiar si doua culori deodata, iar acum artista a ales sa experimenteze o noua schimbare.

Jennifer Aniston sufera de o afectiune secreta. Afla despre ce este vorba

In cele mai recente imagini postate pe retelele sociale, cantareata are parul gri, breton pe-o parte si, cel mai probabil si niste extensii. Look-ul ei a fost intregit, insa, de o tinuta cu accente rock, precum p jacheta din piele, o sapca si niste bocanci.

„Felicitari, Delia. Acum arati de 25, nu de 40.”, a comentat un fan, in timp ce altii au adaugat: „Cea mai frumoasa!”, „Arati perfect.”

Regina Elisabeta a II-a a revenit la indatoririle regale, dupa pauza de ziua ei de nastere - FOTO

De ce prefera Delia sa imbrace haine supradimensionate

„Sunt o victima a mentalitatii. Prefer sa ma schimb intr-o camera goala, nu pot sa ma schimb langa o alta fata. Am chestia asta din copilarie. Pentru mine, hainele sunt o forma de protectie. Si un soi de comoditate. Vreau sa fiu protejata nonstop, vreau sa se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victima a regimului in care am trait si eu. Nu ma vezi cu decolteu, eu nu stiu cu ce sa ma mai acopar”, a povestit artista, recent, intr-un podcast.

Articole din aceeasi categorie