31.08.2022
Emily Ratajkowski a sustinut-o public pe Amber Heard dupa ce aceasta a pierdut procesul impotriva lui Johnny Depp: „A fi femeie devine din ce in ce mai infricosator” - VIDEO

Emily Ratajkowski a sustinut-o public pe Amber Heard dupa ce aceasta a pierdut procesul impotriva fostului sau sot, Johnny Depp. Modelul a publicat un videoclip pe TikTok, care era insotit de descrierea: „Este 2022 si a fi femeie devine din ce in ce mai infricosator”. 

In videoclip, ea repeta o tendinta populara de pe TikTok, unde canta mai intai melodia cu cuvintele „Nu mi-e frica de lei, trigi si ursi”, dupa care pe ecran apare o lista cu ceea ce o sperie cu adevarat. In acea lista a fost mentionat si cazul lui Heard si Depp. 

„Ma sperie cum ati sarit cu totii pe Amber si pe acest precedent creat de tribunal”, se spune in filmulet. 

In plus, Ratajkowski a mentionat si cazul cu abolirea dreptului constitutional la avort in Statele Unite, recursul lui Harvey Weinstein si cazul lui Shia LaBeouf.

Meghan Markle acuza Casa Regala de rasism fata de copiii ei! Cum ar fi fost numiti acestia

In comentariile de sub videoclip s-au adunat mai multi sustinatori ai lui Heard, care i-au multumit lui Emily pentru faptul ca „nu i-a fost frica sa o sustina public pe Amber”. 

O prezentatoare TV din SUA a aparut la MTV Video Music Awards intr-o tinuta de pe Aliexpress - FOTO

„In sfarsit o persoana celebra vorbeste despre Amber”, „Ceea ce tine de Amber, sunt total de acord! Aceasta decizie judecatoreasca ne-a intors inapoi cu 500 de ani”, au scris internautii. 

Ratajkowski a fost anterior un sustinator activ al drepturilor femeilor, sustinand miscarea #MeToo si a vorbit, de asemenea, dur despre Harvey Weinstein.

Articole din aceeasi categorie