05.12.2023
Medic estetician, despre frumusetea Angelinei Jolie: „Femeile o iubesc, dar nu stiu de ce!” Detaliul pe care nu-l va putea schimba

Despre Angelina Jolie s-a spus, in repetate randuri, ca este cea mai frumoasa actrita de la Hollywood, insa un medic estetician cunoscut in Australia a facut declaratii neasteptate despre aceasta.

Medicul Bran Mendelson, un estetician renumit in Australia, a vorbit despre frumusetea actritei in cadrul unui interviu pentru „Face by Alex Pike”.

„Femeile o iubesc pe Angelina Jolie, dar eu nu prea stiu de ce”, a spus dr. Mendelson, adaugand: „Nu are o structura osoasa bine definita in zona tamplelor. Fata ei nu este simetrica”.

„Ar fi frumos sa convingem oamenii sa nu se mai focuseze pe asimetrie, intrucat toata lumea se confrunta cu asta”, a mai spus esteticianul, potrivit Daily Mail.

Dianna Rotaru - prima imagine alaturi de fiica ei: „Suntem o inima pentru totdeauna” - VIDEO

Alex, un asistent cosmetic, a subliniat ca cei mai multi dintre pacienti sunt nemultumiti de faptul ca nu au chipurile asimetrice.

Angelina Jolie

„Oamenii observa asimetria in cazul lor, dar nu o vad la altii”, a mai explicat Mendelson.

In ciuda faptului ca a criticat-o pe Jolie, el a subliniat ca aceasta are trasaturi care se imbina armonios.

Ionel Istrati, imagini inedite din copilarie, de la debutul in muzica: „Anii 2000 inregistram prima melodie din repertoriul meu” - VIDEO

„A avut buzele tatalui ei inainte de a opta pentru fillere”, a spus el.

In 2021, un medic estetician din Londra, dr. Osman Bashir Tahir, a analizat chipul Angelinei Jolie.

„Nu este vorba despre simetrie. Multe dintre cliente isi imagineaza ca frumusetea, estetica si sculptura fetei sunt asociate cu simetria, dar nu este deloc adevarat. Sa ai un profil armonios nu se bazeaza pe simetrie”, a scris el in dreptul unei fotografii in care apare Angelina Jolie.

„Cine-i soarele tau” - a rasunat weekendul acesta la Palatul National intr-o atmosfera feerica facuta de baietii de la Akord: „Cand un prieten foarte bun are un eveniment de o astfel de anvergura, ar fi pacat sa nu fiu prezent” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie