17.08.2022
Mezinul dinastiei Botgros este omagiat! Vezi mesajul emotionant scris de Adriana Ochisanu pentru fiul sau - FOTO

Astazi fiul Adrianei Ochisanu si a lui Corneliu Botgros, Cristi este omagiat. Tanarul isi sarbatoreste cea de-a 23-a aniversare.

Dis-de-dimineata, un mesaj emotionant de felicitare a aparut pe retelele de socializare de la Adriana Ochisanu pentru fiul sau Cristi Botgros.

O tanara a uimit internetul dupa ce a dezvaluit ca i-a crescut doar un san. Care a fost diagnosticul medicilor

Cu ocazia aniversarii sale, interpreta a tinut sa ii doreasca public „puiului sau” tot ce-i mai bun pe lume si a ales cuvinte deosebite pentru a face asta: „La multi ani puiul mamii,fii sanatos si fericit ,Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii si sa te ocroteasca de tot cei rau !”, a scris ea in mediul online, publicand si o poza alaturi de Cristi.

In doar cateva minute de la publicare, postarea a interpretei de muzica populara a adunat peste 100 de aprecieri, iar internautii nu au ezitat nici ei din a-i ura mezinului dinastiei Botgros „la multi ani”. 

Cristian Augustin Botgros a mostenit pasiunea pentru muzica a parintilor sai. Acesta a absolvit Liceul de Muzica „Ciprian Porumbescu”. Baiatul a realizat rapid ca muzica este calea sa in viata si canta deja in celebra orchestra „Lautarii” alaturi de tatal sau Corneliu si bunicul sau Maestru Nicolae Botgros.

Pasiunea ei cea mai mare sunt calatoriile! Vezi ce tari exotice a vizitat in aceasta vara bloggerita Valeria Lungu - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie