23.07.2024
Maxim Zavidia, descusut de secrete! Află dacă și-a testat vreodată iubita - VIDEO

Fiind invitat în urmă cu câteva luni la Gusturile se Discută, interpretul Maxim Zavidia a răspuns la întrebările pe care le-au pregătit pentru el prezentatorii Anatolie Melnic și Iulia Deliu.

„Dar tu ți-ai testat iubita vreodată?”, a întrebat Deliu. „N-am avut așa”, a răspuns succint artistul.

„N-ai sunat-o niciodată să o întrebi unde este? S-o suni pe video și să-i spui să-ți arate unde este?”, a concretizat Anatolie, iar Iulia a adăugat: „Să-i pui vreo programă în telefon?”.

Cum ne structurăm corect mesele ca să nu adăugăm în greutate? Cristina Burdulescu știe răspunsul - VIDEO

Maxim a explicat faptul că nu este adeptul unei relații bateze pe neîncredere: Nu, nu iubesc așa ceva. Urăsc! Am un prieten și am aflat că iubita lui are în telefon gps și el controlează. El întreabă: <<De ce nu ai ieșit din magazin?>>, pentru că a stat mai mult timp acolo. Și eu m-am uitat și am spus: <<Nu, așa ceva nu îmi place>>”.

De asemenea, Anatolie Melnic și-a amintit de un caz în care un fotbalist cunoscut de peste Prut își controla constant soția prin intermediul unei camere de luat vederi. „Eu chiar știam de un caz, de un fotbalist de la Dinamo București. Este un caz de acum 5-6 ani, care a fost mediatizat. Acesta a pus o cameră de luat vederi la capul soției lui. Nu că a acceptat, i-a spus că așa trebuie și el mereu vedea unde se duce și ce face”, a spus Melnic.

Zodiacul vedetelor! Ele sunt persoanele publice din Moldova născute în zodia Leu - FOTO

Maxim Zavidia este un interpret de la noi care a devenit cunoscut în special după ce a participat la show-ul „Golos”.

Premiile Emmy 2024. „Shogun” şi „The Bear” conduc în topul nominalizărilor

Articole din aceeasi categorie