23.07.2024
Zodiacul vedetelor! Ele sunt persoanele publice din Moldova născute în zodia Leu - FOTO

Astăzi, 23 iulie a început Zodia Leu și se încheie pe 22 august. Persoanele care fac parte din cea de-a 5-a zodie de pe cercul zodiacal european se menționează că sunt idealiste, creative, generoase, dar și fidele.

Vezi mai jos cine sunt vedete de la noi care s-au născut sub semnul zodiacal Leu și se pot mândri cu faptul că dețin aceste trăsături de caracter.

Nicu Țărnă

Nicu Țărnă este un cântăreț, actor de teatru și prezentator de televiziune din Republica Moldova. Este cunoscut mai ales ca solist vocal al trupei rock Gândul Mâței. 

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume - FOTO

Cristina Croitoru

Cristina Croitoru este o interpretă originară din Republica Moldova. Aceasta este căsătorită cu Alexandru Celci. Soții au devenit pentru prima dată părinți în 2016, când pe lume a apărut Alex, iar, mai apoi s-a născut al doilea baiețel, Arthur, pe 27 septembrie, 2019. Cei patru locuiesc în orașul american - Chicago.

Olia Tira

Olia Tira este o cântăreață din Republica Moldova. Numele său adevărat este Olga Țîra, Olia Tira fiind doar un pseudonim. Împreună cu formația SunStroke Project a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2010, ce a avut loc la Oslo în Norvegia cu piesa Run Away. 

Natalia Barbu

Natalia Barbu este o cântăreață de rock și pop din Republica Moldova. Ea a reprezentat Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2007, cu piesa Fight!, clasându-se pe locul 10. 

Gloria Gorceag este vegetariană! Care este motivul: „Era coșmarul mamei mele să mă hrănească” - VIDEO

Sofia Rotaru 

Sofia Rotaru este o cîntăreață pop, compozitoare pop-rock, producătoare, laureată a mai multor premii, actriță, scriitoare, manager, setter de tendințe de modă și femeie de afaceri. Este numită „Regina Pop”.

Articole din aceeasi categorie