23.06.2022
Maxim Zavidia a recunoscut cum face fata oboselii si stresului! Vezi unde a „evadat” artistul pentru a redobandi noi puteri si multa energie - FOTO

Desi par mai tot timpul activi, plini de viata si incarcati la maxim cu energie pozitiva, si artistii mai au nevoie de un repaus si un moment de respiro. Acest lucru l-a resimtit recent si interpretul Maxim Zavidia, asadar, a scris o postare sugestiva in acest sens. 

Maxim Zavidia este moldoveanul care lucreaza cot la cot cu cei mai cunoscuti artisti din Rusia, asta dupa ce a participat la cunoscutul show „Golos”.

Desi pare mereu plin de forte si ca ar putea intoarce muntii, un moment de relaxare si meditatie este mai mult decat bine-venit pentru oricine, spune el. 

Care este numele adevarat al lui Meryl Streep? Faimoasa actrita a implinit 73 de ani

Ieri, intr-una dintre postarile sale Maxim a scris: „Cand oamenii ma intreaba „cum fac fata oboselii sau stresului?” Primul lucru care imi vine in minte este vacanta! Luati un bilet, grabiti-va la aeroport, mergeti in locul X si respirati aerul proaspat de munte! Marea sau muntii sunt un adevarat remediu pentru multe probleme. Calmeaza, umple, vindeca.
Esti de acord cu mine?” , si-a intrebat intr-un final urmaritorii.

Alaturi de textul sugestiv pe care l-a scris, Maxim a postat si o poza cu el de la munte. 

 Se pare ca artistul a avut nevoie de o mica pauza pentru a se incarca cu noi forte si pentru a-si pune gandurile in ordine, iar fanii sai au fost perfect de acord cu el „Ai perfecta dreptate/ Sunt de aceeasi parere 100%/ Direct la tinta” , au scris cativa dintre ei. 

Smiley - declaratii neasteptate despre casatoria cu Gina Pistol

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie