22.06.2022
Smiley - declaratii neasteptate despre casatoria cu Gina Pistol

Smiley a vorbit despre casatoria cu Gina Pistol.

Smiley si Gina Pistol formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi se iubesc la fel ca in prima zi, iar impreuna se bucura de fiecare moment pe care il petrec alaturi de fiica lor, Josephine. Artistul si prezentatoarea TV si-au marit familia in urma cu un an, traind acum cele mai frumoase clipe din viata lor.

Smiley si Gina Pistol au fost invitati recent intr-o emisiune TV si au vorbit despre un subiect pe marginea caruia li se adreseaza mereu intrebari, in special din partea fanilor: casatoria. Cei doi au marturisit ca pentru ei acest pas reprezinta doar o formalitate.

„Nu stiu ce sa zic (n.red.: despre nunta). Noi ne vedem ca o familie. Casatoria cred ca este doar o formalitate pentru noi in acest moment, dar o sa va anuntam”, a declarat Smiley in cadrul interviului.

Acelasi punct de vedere l-a avut si frumoasa prezentatoare.

„Noi suntem ca si casatoriti. Cand o sa fie timpul potrivit. Ne este foarte bine asa cum suntem, cu acte si fara acte”, a adaugat Gina Pistol.

Chic, sexy si stilate! In aceasta vara se poarta camasile. Vezi top 7 modele actuale si pline de farmec - FOTO

Ce spun Smiley si Gina Pistol despre un al doilea copil

Fanii celor doi se intreaba adesea daca isi doresc sa isi mareasca familia, astfel ca si Gina Pistol si Smiley au facut declaratii pe aceasta tema.

Smiley a marturisit insa ca decizia in aceasta privinta este numai a Ginei Pistol.

„N-as putea sa spun. Asta e intrebarea frecventa, aparent pe care mi-o pun si eu mie: Cand ii facem un fratior lui Josephine? N-as putea sa raspund la asta, sefa de proiect este aici, care asa…”, a spus Smiley in cadrul podcast-ului.

De altfel, in cadrul emisiunii „8, 8 si ceva, FIX, cu Smiley” de pe YouTube moderate de catre Smiley, Gina Pistol a raspuns unei intrebari venite din partea unui urmaritor cu privire la al doilea copil. 

Ryan Reynolds, declaratii sincere despre rolul de tata si cele trei fiice ale sale

„Cand nu ai copil toata lumea te intreaba: „Cand faci un copil?”, „Pe cand un copil?”. Dupa ce faci un copil, nici nu a prins bine… si al doilea copil cand? Stai sa-mi revin dupa primul copil. Lasa-ma putin. Nu stiu… al doilea copil cand o vrea Bunutul pentru ca se stie foarte bine povestea noastra si cred ca ii fortam putin mana lui Dumnezeu cu al doilea copil. Sa ne bucuram de micuta”, a fost raspunsul Ginei Pistol. 

Articole din aceeasi categorie