04.11.2022
Cu pasi mici, spre visuri mari! Interpreta Laurentia Coptilet a lansat o noua melodie impreuna cu Orchestra „Lautarii”: „Mereu aleg muzica populara” - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta de muzica populara Laurentia Coptilet. Tanara a venit in studio cu o noua melodie, lansata in colaborare cu Orchestra „Lautarii”. Dupa spusele sale, ea adora muzica populara si o asculta mereu si oriunde. De asemenea, tanara a mentionat ca, pe langa muzica, ea mai adora si retelele sociale si job-ul sau. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos. 

„Este cea de-a doua melodie alaturi de Orchestra „Lautarii” si ma bucur ca am putut sa o lansez aici”, a mentionat Laurentia. 

Data trecuta, cand a fost invitata la emisiune, a venit cu o piesa mai lirica, despre parinti. Acum insa, tanara a cantat o melodie energica. „Prima melodie am ales cumva sa o cant pentru ca sa scap de toate emotiile. Asta tot imi place. Pe viitor voi incerca sa fac melodii mai diverse”.

Irina Rimes, indragostita lulea de iubitul francez. Ce aparitie spectaculoasa au avut cei doi la o nunta: par desprinsi de pe coperta unei reviste - FOTO

Cert este faptul ca Laurentia nu doar canta muzica populara, dar si o asculta mereu. „Eu mereu aleg muzica populara. Eu nu iubesc petrecerile cu muzica moderna. La mine in familie muzica usoara si moderna nu prea s-a auzit, caci si mama si tata iubesc muzica populara”. 

Laurentia activeaza la PRO TV si imparte aceeasi redactie cu Anisoara Loghin. Ea se ocupa de social media si tot ce inseamna retele sociale. „Mie imi place tot ce tine de retelele sociale, mai ales ca lucrand aici am mai invatat unele chestii. Incerc paralel sa imi promovez si retelele mele, Instagram, TikTok. Uneori, daca e o zi mai incarcata, eu nu pot sta mult in telefon, nu am chef. In ultima perioada a inceput sa-mi placa mai mult TikTok-ul, caci acolo videoclipurile devin populare mai repede si am multe vizualizari”. 

A fost cea mai ideala intalnire din viata sa? Andreea Bostanica - alaturi de un blond misterios. Afla cine este si cum arata acesta - VIDEO

In continuare, Anisoara Loghin i-a propus Laurentiei sa joace un joc. Aceasta trebuia sa-si puna casti, in care canta muzica puternica si ea trebuia sa ghiceasca cuvintele pe care i le zicea prezentatoarea. Interpreta s-a descurcat de minune cu acest joc. 

Laurentia Coptilet, in varsta de 21 de ani, a absolvit Centrul de Exelenta in Educatie Artistica „Stefan Neaga”. In prezent, tanara studiaza la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau. 

Articole din aceeasi categorie