22.06.2022
Masha Efrosinina nu comunica cu mama sotului ei deja de 20 de ani: „O tragedie mare in familia noastra”

Prezentatoarea ucraineana Masha Efrosinina a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu soacra sa. Vedeta a recunoscut ca deja de mult timp nu mai comunica cu ea. 

Masha Efrosinina este destul de deschisa cu publicul si urmaritorii sai si nu ezita sa spuna chiar si cele mai sincere detalii din viata ei personala. 

„De ati sti cat ma stradui sa evit terenurile de joaca”! Ce mesaj le transmite Ludmila Adamciuc persoanelor care critica comportamentul Copiilor Soarelui

Cu toate acestea, exista un subiect pe care Efrosinina se straduie sa il evite. Este vorba despre relatia pe ca o are ea cu soacra sa, Alla Petrovna Hromaeva. Prezentatoarea a vorbit despre acest lucru intr-un interviu cu Olga Polyakova. 

In timpul discutiei, Polyakova si-a amintit de mama sotului sau, care a devenit pentru ea o persoana foarte apropiata. Dar iata ca in cazul prezentatoarei Masha Efrosinina totul a fost invers.

Ana Beregoi a absolvit gimnaziul! Ce tinuta a purtat interpreta la balul de Absolvire: „Voi sunteti ca o familie, impreuna am crescut 9 ani” - FOTO

„Mama mea mereu imi spunea: „Relatia dintre soacra si nora depinde in mare parte de soacra”. Timp de 19 ani eu am auzit aceasta fraza foarte des, de la diferiti oameni. In cazul meu a fost totul invers. Este o tragedie pentru familia noastra, care nu ne permite sa comunicam deja de 20 de ani. Este problema si a sotului meu, si a copiilor, si a tuturor oamenilor mei apropiati... Nu a dorit ea sa avem o relatie frumoasa”, a spus Efrosinina.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie