25.10.2023
Masajul turcesc cu spuma de sapun - o procedura placuta si utila pentru mentinerea sanatatii! Care sunt beneficiile acestui rasfat - VIDEO

Masajul cu spuma – spectaculos si benefic, acum insa poate fi savurat si la noi in tara. Care sunt etapele procedurii, dar si ce beneficii are, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Reporterul serilor perfecte, Madalina Sorocovschi a avut parte de o procedura plina de rasfat.

Natalia Godea dirctor SPA a mentionat: „Hammamul este un adevarat rasfat si relaxare care este reprezentat de o procedura care este peeling turcesc si masaj cu spuma”.

Cu cine a fost surprinsa Sofia Vergara la o intalnire romantica, dupa despartirea de Joe Manganiello - FOTO

Peelingul Kese are un efect relaxant si linistitor. Procedura de exfoliere stimuleaza circulatia sangelui si imbunatateste elasticitatea pielii.

„Este reprezentat prin doua etape, prima parte este de exfoliere, de purificare a pielei care inlatura toate impuritatile si lasa pielea neteda si catifelata. A doua etapa este partea cea mai placuta, este masajul cu spuma care fixeaza rezultatul purificarii pielii noastre si aduce si o relaxare a corpului”.

Pentru a simti pe deplin efectul procedurii, este necesar sa tinem cont de cateva recomandari.

Nina Cretu are un nou look! Iata ce schimbare si-a facut bloggerita - FOTO

„Inainte de a incepe procedura recomandam mereu oaspetilor nostri sa se incalzeasc bine in hammam pentru ca este bine pentru ca este o baie umeda cu umiditatea pana la 90% dupa care se incepe prima etapa a procedurii, care se face cu ajutorul unei manusi dure care se numeste manusa kise care sporeste rezultatul purificarii pielii”.

Masajul cu spuma de sapun are numeroase beneficii asupra organismului: lupta cu  insomnia, elimina stresul si intinereste aspectul pielii.

Interiorul unui SPA reprezinta un spatiu magic de relaxare si deconectare de la grijile de zi cu zi. Astfel, designul acestuia trebuie conceput foarte atent.

Nutritionista Carolina Costin iti propune un desert delicios raw vegan, foarte caloric, insa plin de nutrienti: „O punem pe o farfurie si o savuram impreuna cu cei dragi” - VIDEO

„Ideea principla a fost de a crea o oaza de relaxare si liniste si confort unic, tocmai de asta am decis ca trebuie sa fie ceva care te rupe de rutina zilnica. De fapt avem si feedback de la oaspeti si astfel ce poate fi mai important”.

Articole din aceeasi categorie