25.10.2023
Cu cine a fost surprinsa Sofia Vergara la o intalnire romantica, dupa despartirea de Joe Manganiello - FOTO

Sofia Vergara a fost surprinsa la o intalnire cu un barbat cunoscut, dupa ce a divortat de Joe Manganiello.

Sofia Vergara se bucura de ipostaza de femeie singura. Actrita din Modern Family, in varsta de 51 de ani, a fost vazuta luand cina vineri seara cu chirurgul ortoped Dr. Justin Saliman in Beverly Hills, California. Cei doi au fost vazuti mergand impreuna la cina in apropiere de locul unde Kim Kardashian isi tinea petrecerea de ziua ei, plina de celebritati.

Sofia Vergara, la intalnire cu un alt barbat

Pentru intalnire, actrita a ales sa poarte un top tip corset din dantela neagra, pantaloni mov si pantofi cu toc negri, in timp ce medicul a purtat o camasa cu nasturi bleumarin si blugi albastri. Natura relatiei lor nu se cunoaste inca, dar Vergara nu s-a sfiit sa il urmareasca pe chirurg pe Instagram.

O stewardesa a dezvaluit pe TikTok secretul pe care oricine doreste sa-l stie: cum sa cumperi cele mai ieftine bilete de avion - VIDEO

Justin Saliman lucreaza in domeniul medical de peste un deceniu, iar in biografia sa oficiala online se spune ca este „un chirurg ortoped cu pregatire in medicina sportiva si artroscopie, specializat in tratamentul de prezervare a articulatiilor in cazul leziunilor la umar, sold si genunchi”. El a fost casatorit anterior cu actrita Bree Turner din Grimm, dar cei doi s-au despartit in 2018, dupa 10 ani de casnicie si au doi copii impreuna.

Sofia Vergara este proaspat divortata, despartindu-se de Joe Manganiello in iulie, dupa sapte ani de casnicie. De atunci, actorul a fost surprins alaturi de actrita Caitlin O’Connor, cu care se intalneste „ocazional”.

Actrita si Joe Manganiello au divortat

Potrivit publicatiei PEOPLE, Joe Manganiello a depus cererea de divort la doua zile dupa ce si-au anuntat in mod public despartirea, invocand „diferente ireconciliabile.” In plus, acesta a indicat data despartirii ca fiind 2 iulie si a precizat ca aveau un contract prenuptial. Recent, Sofia Vergara a vorbit despre despartirea de actor, marturisind ca a avut parte de un an interesant, cu multe schimbari, atat pozitive cat si negative.

„A fost foarte interesant, stiti, a fost un an interesant pentru mine. O multime de schimbari, multe lucruri bune si nebunesti. Se intampla lucruri rele si se intampla lucruri bune. Iar acestea fac viata atat de distractiva si interesanta. Nu ma pot plange, m-am simtit foarte bine. Intotdeauna exista loc pentru lucruri mai bune.”, a declarat Sofia Vergara pentru Entertainment Tonight.

Dragostea pluteste in aer in familia lui Roman Burlaca si a Gabrielei Damir! Ce imagini au publicat cei doi pe social media - FOTO/VIDEO

De cand Sofia Vergara si Joe Manganiello si-au anuntat divortul, mai multe surse apropiate au vorbit despre motivele care ar fi putut duce la separarea lor.

„El isi dorea foarte mult sa aiba un copil cu ea, iar ea nu era interesata si asta a cauzat o ruptura”, a spus o sursa pentru PEOPLE, in timp ce o alta a punctat ca cei doi aveau pasiuni si interese extrem de diferite: „Joe este un copil mare, ii place sa se joace Dungeons & Dragons, ii place wrestling-ul, ii plac jocurile video, filmele cu supereroi, benzile desenate, sa mearga la concerte, este un mare fan al fotbalului american. Vrea distractie.”

In acelasi timp, Daily Mail sustine ca problemele dintre cei doi ar fi fost amplificate de faptul ca Joe Manganiello a renuntat sa consume alcool in urma cu multi ani, in timp ce Sofia Vergara nu si-a dorit sa adopte acest stil de viata.

Articole din aceeasi categorie