08.05.2024
Marseli Mirzeniuc ar fi împlinit 31 de ani! Mesajul plin de durere publicat de prietenul său, Constantin Morari - FOTO/VIDEO

În dimineața zilei de 20 februarie, pe insula Bali, un cuplu de moldoveni a fost implicat într-un grav accident de circulație. În urma celor întâmplate, Marseli Mizerniuc a pierdut lupta pentru viață, iar iubita acestuia, Laura Boicu a fost grav accidentată.

La două luni de la moartea lui Marseli Mirzeniuc, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, antreprenorul Constantin Morari a venit cu un mesaj emoționant pe social media.

Acesta a povestit că la data de 8 mai 2024, Mirzeniuc ar fi împlinit 31 de ani.

„Visul nostru e pe cale să devină realitate”! Anunțul făcut de Dorin Galben și logodnica lui, Violeta Scrișu - VIDEO

„Frate, astăzi trebuia să faci 31 de ani. Din păcate, nu aveam ocazia să ne vedem. Sufletul tău e prea departe. Îmi lipsești enorm”, a scris Morari.

De asemenea, Morari a mai spus, cu emoție în voce: „Au trecut deja câteva luni de când, din păcate, Marseli nu mai este cu noi. Acum am intrat iarăși în pozele cu el și am sentimentul că el este încă cu noi. Astăzi trebuia să facă 31 de ani, dar din păcate nu mai este cu noi. Asta este viața, nu poți să faci nimic cu asta. Deja ne rămân doar amintirile. Toți o să plecăm, care mai devreme, care mai târziu. Cel mai important este să-i pomenim. Doar asta rămâne să facem. Datoria noastră este să pomenim oamenii care ne-au fost dragi”.

Marseli Mirzeniuc care se zbătea între viață și moarte în urma unui grav accident din Bali, a murit la data de 28 februarie. El a fost incinerat pe insulă.

„Pa, pa, Eurovision”! Natalia Barbu - mesaj cu subînțeles după ce a ratat calificarea în mare finală a concursului - VIDEO

Pe 27 februarie s-a produs o mobilizare record. În doar 12 ore, moldovenii au reușit să colecteze o sumă record de peste 200 de mii de euro pentru a-l salva pe Marseli Mirzeniuc, un tânăr care a suferit un grav accident, pe insula Bali. Băiatul a ajuns în stare extrem de gravă, suferind mai multe fracturi și avea nevoie de o intervenție la inimă.

Articole din aceeasi categorie