08.05.2024
„Visul nostru e pe cale să devină realitate”! Anunțul făcut de Dorin Galben și logodnica lui, Violeta Scrișu - VIDEO

După ce și-a cerut iubita de nevastă la începutul acestui an, după 10 ani de relație, Dorin Galben este gata pentru un nou pas, la fel de important.

Jurnalistul, împreună cu logodnica lui, Violeta Scrișu, își construiesc casa visurilor lor. Despre acest lucru, Dorin Galben a anunțat pe social media, acolo unde a postat un video chiar de pe șantier.

De asemenea, în descrierea filmulețului, Galben a menționat că deja a început construcția locuinței.

Camera, motor, acțiune! Valentin Nica și Kamelia Melnic au filmat videoclipul pentru prima lor piesă comună: „Ne străduim să facem ceva atât pentru maturi, cât și pentru cei mici” - VIDEO

„Visul nostru e pe cale să devină realitate. Suntem nespus de fericiți că am ajuns să trăim acest moment frumos. Zilele astea am început construcția casei noastre”, a spus Dorin.

În mai puțin de o zi, postarea jurnalistului a adunat peste 13 mii de aprecieri, dar și sute de comentarii din partea internauților: „Genial. Să fiți sănătoși și să realizați toate visele. Voi doi sunteți o pereche deosebită”, „Aștept cu nerăbdare îndeplinirea visului vostru”, „Felicitările mele, casă de piatră. Să fiți mereu fericiți”.

Dorin Galben se însoară! Jurnalistul și-a cerut iubita în căsătorie printr-o melodie, la începutul acestui an

Iubita lui Dorin Galben, Violeta Scrișu, a anuntat că a fost cerută în căsătorie, după 10 ani de relație. Pe social media, Scrișu a postat un scurt mesaj în care le mărturisește abonaților că a fost cerută de soție, iar răspunsul ei a fost, evident - „Da”.

„Am zis „DA” pentru totdeauna! Dorin Galben, te iubesc”, a menționat jurnalista și tânăra antreprenoare în luna februarie, curent.

Și Galben a făcut o postare în care a recunoscut că și-a cerut iubita în căsătorie printr-o melodie romantică.

Linda Evangelista, transformare incredibilă după ce a fost „desfigurată” de o procedură estetică. Apariție la Met Gala, după un deceniu - FOTO

Dorin Galben este jurnalist și vlogger din Republica Moldova. Acesta are un canal de Youtube, în care postează interviuri marca #farăprotocol și #monolog. În cadrul interviurilor, Dorin invită oameni de afaceri, politicieni, doctori, artiști, bloggeri dar și alte persoane.

Articole din aceeasi categorie