16.10.2022
Mark Wahlberg a parasit California si s-a mutat cu toata familia din conacul sau de aproape 90 de milioane de dolari. Unde si-a dus actorul copiii: „Vreau sa le ofer o viata mai buna”

Mark Wahlberg s-a hotarat sa se mute din conacul sau din California, in valoare de aproape 90 de milioane de dolari, si sa-si duca copiii intr-un loc unde sa evolueze. Actorul a dezvaluit totul in ultimul sau interviu, sustinand ca isi doresti sa le ofere celor mici „o viata mai buna”. 

Actorul in varsta de 51 de ani, care si-a construit casa de la zero, si-a luat adio de la Golden State, in speranta ca le va oferi copiilor lui o viata mai buna. Starul de la Hollywood si-a pus deja conacul la vanzare si a ales sa se mute in Nevada. 

Conacul din Beverly Hills, pentru care Mark Wahlberg a muncit ani intregi, are 12 dormitoare si 20 de bai. Domeniul a fost listat cu pretul de 87,5 milioane de dolari, in luna aprilie a acestui an. Actorul a locuit in aceasta casa mai bine de un deceniu, insa a declarat ca in toata aceasta perioada a simtit ca oportunitatile i-au fost limitate.

„Vreau sa pot lucra de acasa. M-am mutat in California in urma cu multi ani pentru a urma actoria si am reusit sa fac doar cateva filme in tot timpul cat am stat aici. Vreau sa schimb asta pentru copiii mei si sa le ofer o viata mai buna. Vreau ca ei sa-si urmeze visurile. Fiica mea vrea sa devina un calaret celebru, iar fiii mei, jucatori de baschet si golf. Mutarea are mai mult sens pentru noi”, a declarat Mark Wahlberg pentru The Talk.

Kanye West, invitat sa viziteze Muzeul Holocaustului dupa ce a facut declaratii antisemite! Care a fost mesajul scris de catre reprezentantii muzeului

Actorul are patru copii impreuna cu sotia sa, Rhea Durham, in varsta de 44 de ani, pe Ella, in varsta de 19 ani, pe Mihai, in varsta de 16 ani, pe Brandon, in varsta de 14 ani, si pe Grace, in varsta de 12 ani.

Duet neasteptat! Radu Sirbu impreuna cu sotia sa au lansat o piesa despre dragostea lor! Vezi cat de bine suna „Daca tu ramai”: „E plina de iubire! Ascultati si fiti iubiti, dragilor” - VIDEO

Mark Wahlberg nu s-a sfiit sa admita ca mutarea sa din California are legatura si cu taxele uriase. Acesta a vorbit despre faptul ca isi doreste sa dezvolte un studio de film.

„Ne-am mutat in Nevada pentru a ne oferi o viata noua, un inceput pentru copii si o multime de noi oportunitati. Dupa aceste alegeri guvernamentale, speram ca vom trece la legislatie si vom adopta un proiect de lege, astfel incat sa putem obtine credite fiscale pentru stat, sa construim aici un studio de ultima generatie si sa facem Hollywood 2.0”, a explicat actorul. 

Articole din aceeasi categorie