16.10.2022
Kanye West, invitat sa viziteze Muzeul Holocaustului dupa ce a facut declaratii antisemite! Care a fost mesajul scris de catre reprezentantii muzeului

Kanye West continua sa se afle in atentia presei de peste Ocean din cauza ultimelor sale actiuni. Fostul sot al lui Kim Kardashian a scris mai multe afirmatii antisemite pe contul personal de Instagram, care ulterior a fost restrictionat. Reprezentantii Muzeului Holocaustului i-au lansat o invitatie. 

Kanye West a scris, in urma cu aproximativ o saptamana, un mesaj antisemit. Contul sau de Instagram, dar si cel de Twitter a fost, apoi blocat, iar zeci de persoane si-au exprimat revolta.

Muzeul dedicat victimelor Holocaustului a luat atitudine, iar reprezentantii acestuia i-au transmis un mesaj clar: rapperul a fost invitat sa viziteze muzeul pentru a vedea cu proprii ochi cat de departe pot merge mesajele de ura, daca sunt propoagate. Reprezentantii subliniaza ca si Holocaustul a pornit de la ura nejustificata si de la propagarea prejudecatilor. 

Katalina Rusu si sotul sau au sarbatorit nunta de panza! Afla ce mesaj emotionant i-a transmis interpreta lui Andrei Croitoru

„Cuvintele conteaza si au consecinte. Kanye te invitam sa vitezi Muzeul Holocaustului din Los Angeles pentru a intelege modalitatea in care cuvintele pot incita la violenta si la genocid. Holocaustul a inceput de la cateva cuvinte care au creat stereotipuri si prejudecati rasiale, avand ca rezultat final uciderea a sase milioane de evrei. Cuvintele tale pot ajuge la milioane de oameni, asadar este alegerea ta daca le folosesti pentru a educa sau pentru a instiga la ura. Te asteptam oricand sa ne vizitezi", a fost mesajul scris de catre reprezentantii muzeului.

Kanye West , cunoscut pentru atitudinea agresiva si vorbele dure 

In plin scandal generat de colectia de la Paris Fashion Week si de atacul verbal la adresa evreilor, Kanye West nu pare sa se gandeasca prea mult la faptele sale si nici sa le regrete. Zilele trecute a fost surprins la un restaurant din Santa Monica alaturi de un model brazilian, de doar 24 de ani, iar publicatiile din strainatate speculeaza ca rapperul iubeste din nou. 

Adam Sandler si-a mai cumparat o casa! Vezi cum arata vila pe care a platit 4,1 milioane de dolari - FOTO

Kanye West nu este la prima abatere. De-a lungul timpului, muzicianul a facut afirmatii dure la adresa fostei sale sotii, Kim Kardashian si l-a hartuit pe fostul iubit al lui Kim, comediantul Pete Davidson. Ramas fara contul de Instagram, acolo unde obisnuia sa distribuie ideile si mesajele pline de ura, Kanye a fost momentan redus la tacere. 

Articole din aceeasi categorie