03.10.2022
Marinela Bezer - calatorie de vis in Islanda! Tanara a vizitat Laguna Albastra impreuna cu sotul sau. Vezi ce locuri incredibile au mai reusit sa viziteze indragostitii - FOTO

Marinela Bezer este una dintre cele mai urmarite influencere din Republica Moldova. Recent, tanara a mers intr-o noua calatorie. De aceasta data, Marinela si sotul sau au ales sa mearga in Islanda. 

Pe pagina sa de Instagram, Marinela a publicat o serie de imagini din cadrul vacantei sale. Aceasta a vizitat mai multe locatii incredibil de frumoase, printre care renumita plaja cu nisip negru, gheizerul Geysir si cascada Gullfoss.

Fiica prezentatorului Anatol Melnic vine cu surprize pentru fanii sai! Micuta a anuntat pe pagina sa de Instagram ca in curand va lansa un nou single - FOTO/VIDEO

„Cele mai importante momente ale zilei 1 si 2 in Islanda (Gheysir, Plaja cu nisip negru, Cascada Gullfoss)”, a scris Marinela. 

Insa, unul dintre cele mai populare locuri din Islanda este desigur Laguna Albastra, unde Marinela nu a putut sa nu mearga. Laguna Albastra din Islanda este una dintre minunile lumii, un centru cu ape geotermale, cu o culoare bleu pal, aproape ireala.

Valerie Lungu - criticata in mediul online din cauza ca „este foarte slaba”! Vezi cum a raspuns bloggerita comentariilor rautacioase: „Ma pun sa mananc...” - FOTO

Tanara a publicat mai multe filmulete, pe care a reusit sa le filmeze in timpul vizitei sale a lagunei. In ele putem vedea apa cristalina, de un albastru aprins si aburii care se evapora din ea. 

„O compozitie divina!” Andreea Bostanica a lansat o noua melodie! Vezi cum au decurs filmarile videoclipului sau, dar si ce text sensibil are compozitia sa: „Nu exista nici un noi, pasim pe drumuri separate” - VIDEO

Bloggerita s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate mare pe Instagram si 5 milioane de urmaritori pe TikTok. Este casatorita cu Vlad Gatcan.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie