03.03.2023
Marina Carnat - prima imagine cu burtica de graviduta! Ce povesteste bloggerita despre cea de-a 9-a sarcina - FOTO

Acum 2 saptamani, pe pagina sa de Instagram, Marina Carnat a anuntat ca este insarcinata cu cel de-al 9-lea copil.

La scurt timp dupa ce bloggerita a facut marele anunt, intreaga familie Carnat a fost invitata in platoul emisiunii „La Maruta”, unde toti cei 10 membri au povestit mai multe detalii despre viata lor, dar si sarcina. Vezi aici!

Recent, in mediul online, Marina Carnat a decis sa publice si o fotografie in care se poate observa burtica sa la cele 19 saptamani de sarcina.

In descrierea imaginii mama a 8 copii a mentionat ca este pentru prima data cand la un termen atat de mare de sarcina are o burtica atat de mica.

„A 9 mea sarcina… deja 19 saptamani si in sfarsit a inceput sa se observe burtica. E prima oara cand avand asa termen mare, burtica e asa micuta. De mancat, mananc foarte bine, organismul e foarte relaxat si in forma. Nu am greturi (si v-am spus si pe story, ca nici nu am avut in aceasta sarcina toxicoza, cu ajutorul programului special plin de nutrienti pe baza de Aloe Vera), desi la celelalte 8 sarcini mereu am avut.”, a spus bloggerita.

Natalia Gordienko - aparitie spectaculoasa la un eveniment fastuos! Interpreta a purtat o rochie cu flori vii - VIDEO

Totodata, ea a adaugat ca pe langa faptul ca nu are toxicoza, lipsesc si poftele. „Nu am pofte - sa stiti ca poftele arata ca sunt anumite deficiente de vitamine si minerale. In esenta, copilul ia tot ce are nevoie de la mama, iar mama trebuie sa suplineasca organismul sau cu toata doza necesara de micro si macro elemente. In casa si familie, per general e calm si usor, nu s-a schimbat rutina cu nimic… deocamdata.”

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 226 mii de urmaritori.

Geta Burlacu - imagini din arhiva pe pagina de Instagram! Vezi cum arata interpreta in 2007 - GALERIE FOTO

Articole din aceeasi categorie