02.03.2023
Natalia Gordienko - aparitie spectaculoasa la un eveniment fastuos! Interpreta a purtat o rochie cu flori vii - VIDEO

Natalia Gordienko este una dintre cele mai stilate vedete din Moldova si demonstreaza acest lucru de fiecare data cand are ocazia.

Recent, la unul dintre concertele la care a evoluat, artista a decis sa poarte o tinuta ceva mai deosebita decat de obicei. Ea si-a facut aparitia intr-o rochie scurta in fata cu o trena extrem de lunga.

Rochia de culoare roz a uimit pe cei prezenti la concert, dar si pe internauti, totul datorita faptului ca aceasta a fost acoperita in totalitate de o multime de flori vii.

Cum sa-ti imbunatatesti vorbirea? Antrenoarea de dictie, Doina Chiorescu, iti spune care sunt cele mai frecvente greseli de pronuntie: „Lenea de a deschide si de a pune in miscare gura, ne face sa avem o vorbire defectuoasa” - VIDEO

„Acestea toate sunt flori vii. Greutatea rochiei desigur ca uimeste.”, a scris Natalia Gordienko in descrierea unui video publicat pe Instagram.

Pe langa tinuta ce reflecta spiritul primaverii, interpreta a ales sa-si faca un machiaj minimalist, dar si o aranjare a parului simpla, dar delicata.

Natalia Gordienko este cantareata si dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, impreuna cu Arsenium si la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reusit sa se califice in finala. Aceasta are un fiu pe nume Cristian.

Raiul pe pamant! Cristian Cebotari i-a organizat o vacanta din vis sotiei sale. Vezi unde isi va petrece Katy Black in acest an ziua de nastere: „Inca nu imi vine sa cred ca sunt aici” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie