25.02.2023
Familia Carnat - pentru a doua oara in platoul emisiunii La Maruta: „Cati Domnul imi va da, pe toti o sa-i nasc” - VIDEO

Familia Carnat a ajuns si in acest an in platoul La Maruta. 10 la numar, toti au povestit detalii interesante din viata lor, dar au vorbit si despre cum se pregatesc pentru venirea pe lume a celui de-al 9-lea copil.

„Sunt toti aici. Impreuna cu cei 8 copii ai lor au venit sa ne spuna cum se pregatesc pentru sosirea pe lume al celui de-al 9-lea. Este o familie senzationala.”, a mentionat gazda emisiunii, Catalin Maruta.

Toti copiii au intrat in platou in ordinea in care s-au nascut. „Fix in ordinea in care au aparut pe lume. Data trecuta cand a venit nu mergea.”, a spus Catalin.

In cadrul emisiunii, Teodor a povestit ca in ziua nuntii sale a spus fraza: „Cati Domnul imi va da, pe toti o sa-i nasc.”

„Discutam cu colegii la catedra si ei mi-au spus: „Teo, asa ai fost un proroc la tine la nunta fiindca ai zis: „Cati Domnul imi va da, pe toti o sa-i nasc.””, a recunoscut Teodor Carnat.

Mai apoi acesta a continuat: „La inceput sotia nu dorea niciun copil. Foarte mult conteaza de barbat, daca gaseste cheita catre sotie si stie cum sa o convinga.”

Oleg Spinu a adus voie buna pe scena de la Romanii au Talent cu momentul sau folcloric: „Emani optimism” - VIDEO

„Eu vin dintr-o familie cu 3 fete si am fost cea din mijloc. Am fost mai egoista si am zis ca nu vreau nici eu sa am mai multi copii si daca o sa am, o sa fie 1 maxim.”, a spus Marina Carnat.

Pentru mai multe detalii si momente din viata lor vizionati emisiunea de mai jos:

Cristiano Ronaldo nu-i perfect! Georgina a dezvaluit care este marele defect pe care il are superstarul portughez

Articole din aceeasi categorie