09.01.2024
Ionel Istrati asemanat cu un artist international! Afla cu cine, dar si ce incident neplacut i s-a intamplat - FOTO

Internautii l-au asemanat pe Ionel Istrati cu renumitul interpret, Enrique Iglesias. Vezi in articolul de mai jos imaginile cucei doi interpreti.

Ionel Istrati a petrecut Craciunul la tara, iar de acolo a publicat mai multe imagini.

Franta, Florida, Austria! Ce destinatii au ales vedetele din Moldova pentru vacanta de iarna - FOTO/VIDEO

Dupa cele publicate de interpret, intr-un comentariu cineva l-a asemanat cu renumitul interpret Enrique Iglesias.

Iuliana Beregoi supusa testului alcoolscopic! Care a fost rezultatul: „Sora mea e nebuna” - VIDEO

Tu vezi o asemanare intre cei doi?

Marinela Bezer - lipsita de inhibitii! Vezi cum a pozat bloggerita in zapada: „Ianuarie promite sa fie cel mai palpitant inceput al oricarui an” - FOTO/VIDEO

Iar atunci cand s-a reintors acasa, interpretul a avut parte de un incident neplacut, intr-un InstaStory acesta a mentionat: „Si in final am ajuns acasa. Iglesias a pupat un pic „pragul”, dar nu e pe asta”.

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie Moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

Reactia lui Taylor Swift cand prezentatorul Globurilor de Aur a ironizat-o, virala pe internet. Gluma nu a fost deloc apreciata - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie