13.10.2023
Mariana Colta are o pasiune mai putin stiuta! Ce hobby o ajuta pe interpreta de muzica populara sa se mentina in forma - VIDEO

Cu o premiera muzicala a venit Mariana Colta in platoul emisiunii O Seara Perfecta. Interpreta de muzica populara a lansat piesa „Omule cand te-ai nascut”.

Pentru noua sa piesa, Mariana si-a scris singura versurile. „Vreau sa incep prin a multumi celor care au colaborat pentru a realiza aceasta piesa. Vreau sa-i multumesc maestrului Edgar Stefanet care mi-a facut melodia, respectiv si aranjamentul orchestral. Aici acompaniaza Orchestra Flueras, iar textul imi apartine”, a spus artista.

Intrebata ce a motivat-o sa scrie piesa, interpreta de muzica populara a raspuns: „Mie imi plac oamenii, cum se manifesta in genere oamenii si la un moment dat mi-am dat seama ca vreau sa scriu o piesa chiar special cu acest mesaj. Atunci cand Edgar mi-a dat melodia am spus ca uite aici o sa scriu ceea ce am gandit eu. Textul l-am scris dupa ce am primit melodia”.

Horoscop 13 octombrie 2023. Zodia care se va impaca cu o persoana importanta din trecut

Monica Gabor, monitorizata de Mr. Pink! Vedeta cerea acordul sotului ca sa plece in Romania: „Nu avea voie”

„Eu sper ca mesajul va fi auzit, va fi inteles”, a adaugat Mariana Colta.

La intrebarea: „Cat de mult te tii tu in viata de zi cu zi de indemnul: „Traieste omule bine si nu te gandi la maine”?”, Mariana a raspuns: „Cel putin incerc. Sa stii, eu foarte mult ma respect pe mine, am grija sa dorm acele 8 ore. Ma gandesc mereu sa-i bucur si pe cei dragi. Incerc sa fiu buna pe cat de mult se primeste... Fac exercitii de Yoga”.

„Trebuie sa stii sa mentii un echilibru in toate”, a explicat Colta.

Cum a aflat o femeie ca este inselata de iubitul ei. Barbatul a aparut din greseala la televizor

Mariana Colta este o interpreta de muzica populara din Republica Moldova. Este originara din satul Carpineni, Lapusna, Moldova. Artista a studiat in trecut la Colegiul Stefan Neaga din Chisinau.

Articole din aceeasi categorie