13.10.2023
Monica Gabor, monitorizata de Mr. Pink! Vedeta cerea acordul sotului ca sa plece in Romania: „Nu avea voie”

La scurt timp dupa ce a divortat de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a mutat in Statele Unite, acolo unde l-a cunoscut pe Mr.Pink, un celebru afacerist. Relatia lor a devenit rapid foarte restrictiva, fosta doamna de Izvorani fiind monitorizata permanent de barbat.

Monica Gabor se afla pe lista celor mai controversate vedete din showbiz-ul romanesc, avand in vedere trecutul sau cu fostul miliardar de la Izvorani, Irinel Columbeanu. Dupa divort, aceasta a plecat in America cu fiica sa din relatia cu afaceristul roman, Irinuca, si nu a mai vrut sa auda de tara sa. Ajunsa peste Ocean, Monica Gabor a pus imediat ochii pe Mr Pink, un celebru om de afaceri, cu care a si inceput o relatie.

Ce nume are Monica Gabor in buletin dupa casatoria cu Mr. Pink | Romanesti,  Vedete | Unica.ro

In toamna acestui an, fosta doamna de Izvorani s-a dat de gol chiar pe contul sau de socializare, unde a publicat o imagine cu Mr.Pink si a scris „sotul meu iubit”, semn ca cei s-au si casatorit.

Din exterior, toate par ca merg ca pe roate in viata Monicai Gabor, insa lucrurile in realitate nu ar fi deloc asa. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, care au vorbit pentru cancan.ro, fosta doamna de la Izvorani ar fi monitorizata in permanenta de actualul partener si chiar ar fi nevoita sa ii ceara voie pentru anumite lucrurile, cum ar fi revenirea in tara sa, Romania.

Monica Gabor a implinit 34 de ani. Ce mesaj emotionant i-a transmis Irina  Columbeanu | Antena 1

„Era monitorizata in permanenta. Avea voie sa faca cumparaturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zona, unde Mr. Pink cunostea pe toata lumea. Ea nu avea menajere in casa, facea singura toata treaba si nu avea voie sa primeasca musafiri.

Inainte ca Irina sa se mute in America, ea putea pleca sa o viziteze doar cu acordul iubitului, care stia fix la cat decoleaza si aterizeaza avionul si tot ceea ce face Moni din momentul in care ajungea in Romania. Dupa ce fetita a venit la ea, nu a mai avut voie sa mearga in tara sa natala”, au spus apropiatii ei pentru sursa amintita.

Monica Gabor a imbracat din nou rochia de mireasa. Imaginea care i-a  intrigat pe prietenii ei - Stirileprotv.ro
Articole din aceeasi categorie