28.10.2022
Mariah Carey, intr-o imagine rara alaturi de fiica ei de 11 ani, Monroe: „Diva Roe Roe”. Artista americana se declara o mama cool - FOTO

Mariah Carey le-a prezentat fanilor de pe Instagram si Twitter cateva imagini inedite cu fiica sa, Monroe. Simpatica pustoaica are 11 ani si mosteneste frumusetea mamei sale.

Cele doua si-au petrecut seara de sambata in oras, iar inainte de plecare s-au lasat fotografiate pentru cateva poze speciale pentru retelele sociale. „Diva Roe Roe”, a scris Mariah, dezvaluind cum o alinta pe fata sa.

Elon Musk a dat afara toata conducerea Twitter. Seful cel mare pleaca acasa cu 42 de milioane de dolari

„E atat de frumoasa”, „O mosteneste pe mama”, „Roe Roe a crescut atat de repede”, au fost cateva dintre comentariile admiratorilor artistei. 

Mariah Carey, in varsta de 53 de ani, si Monroe au afisat inclusiv coafuri similare.

Ce s-a intamplat cu ochiul lui Katy Perry la concertul sau din Las Vegas: vedeta a venit cu explicatii pentru fanii sai - VIDEO

Artista are doi copii cu fostul ei sot Nick Cannon: gemenii Monroe si Moroccan.

Mariah Carey si Nick Cannon (42 de ani) s-au intalnit prima oara in timp ce lucrau la videoclipul pentru piesa ei „Bye Bye”. S-au casatorit in 2008, iar gemenii au venit pe lume in 2011. Aveau sa se desparta insa in 2014, iar divortul lor a fost finalizat doi ani mai tarziu. Au ramas in relatii amiabile de dragul copiilor.

Articole din aceeasi categorie