04.04.2023
Maria Ciorici lupta cu kilogramele in plus! „Imi este foarte greu sa slabesc, din ce in ce mai greu...” - FOTO

Recent, Maria Ciorici a fost luata la intrebari pe pagina sa de Instagram. „Stiu ca aveti intrebari. Poftim, puteti sa le puneti”, a scris artista.

Urmaritoarele ei fidele au profitat de ocazie si au intrebat-o daca mai tine regim alimentar si cate kilograme are la moment.

„Fetelor, va spun drept, cat am postit aveam o pofta foarte mare. Am uitat si de regim si de tot. Va spun cu toata sinceritatea, imi este foarte greu sa slabesc, din ce in ce mai greu, nu mai am acea vointa si tarie de caracter. Vreau si eu sa fiu slabuta, sa se aranjeze frumos toate hainele, dar pentru asta depun un efort psihologic foarte mare! Deja sunt gata sa ma accept asa cum sunt, plinuta, cu forme, fara diete si interdictii. Dar stiu ca totul e pana cand iar vreau sa slabesc si iata asa merg pe un cerc din care nu pot iesi.”, a povestit cu sinceritate Ciorici intr-un InstaStory.

A devenit celebru pe TikTok datorita pasiunii neordinare pe care o are! Afla povestea frizerului Virgil Boldor - cel care tunde gratis persoane fara adapost din Romania - VIDEO

De asemenea, intr-un alt InstaStory, interpreta a mai spus: „Mai bine intrebati-ma cum m-am ingrasat. Sunt expert.”

Maria Ciorici este o interpreta si bloggerita din Moldova care scrie poezii si face surprize la domiciliu.

Vic Munis transforma gunoiul in arta! Vezi cum i-a reusit pictorului sa ofere o viata mai buna oamenilor care munceau la colectarea si reciclarea deseurilor - VIDEO

Articole din aceeasi categorie