04.04.2023
A devenit celebru pe TikTok datorita pasiunii neordinare pe care o are! Afla povestea frizerului Virgil Boldor - cel care tunde gratis persoane fara adapost din Romania - VIDEO

Virgil Boldor, cunoscut drept unul dintre cei mai iscusiti hairstylisti de peste Prut, si-a propus sa aduca zambete de chipurile persoanelor fara adapost din Bucuresti.

S-a stabilit in capitala Romaniei acum mai bine de 10 ani, si-a deschis un barbershop si cu timpul a inceput sa fie frizerul preferat al fotbalistilor romani.

Cu toate acestea, Virgil nu s-a oprit la rezultatele obtinute, el si-a pus ca scop sa faca ceva mai mult decat atat. Frizerul ajuta oamenii strazii cu ceea ce poate mai bine, acesta ii tunde, le cumpara haine si ii ajuta cu sfaturi care i-ar putea motiva sa-si schimbe viata spre bine.

„Salut! Ai vrea sa-ti fac o tunsoare gratuita din partea mea?”, aceasta este intrebarea pe care Boldor o pune de fiecare data cand vede o persoana fara adapost. Sunt si unii care nu accepta provocarea frizerului, insa in mare parte, majoritatea sunt dornici de a vedea ce se va primi din asta.

Tot procesul este filmat si publicat ulterior pe TikTok, acolo unde Virgil Boldor are peste 730 de mii de abonati.

Initiativa lui a inceput cu o luna in urma, iar pana acum el a tuns peste 10 persoane. In clipurile publicate, toti acesti oameni ai strazi isi povestesc istoriile de viata care emotioneaza de fiecare data.

Fiica cea mare a actorilor Aliona Triboi si Ghenadie Galca a implinit 10 ani! Vezi cum a inceput dimineata Ruxandei de ziua sa de nastere: „A trebuit sa astepte un timp pana cand paznicul a deschis scoala” - FOTO

Prima persoana cu care a inceput proiectul are 73 de ani.  „Am crescut la casa de copii din Sighetul Marmatiei si nu mi-am cunoscut niciodata parintii. I-am cautat, dar nu i-am gasit. Am fost tapiter mobila, tamplar. O sa va rog sa nu-mi scurtati parul prea mult, pentru ca imi fac programul pentru Sarbatorile de iarna ca Mos Craciun.”, a mentionat barbatul in filmuletul care a adunat peste 3 milioane de vizualizari pe Tik Tok.

„Am facut acest videoclip pentru toti cei care sunteti si ati fost alaturi de noi in tot acest timp. Va multumesc din suflet ca suntem o comunitate atat de mare intr-un timp atat de scurt.”, a spus Virgil Boldor intr-unul dintre videourile sale.

Premiera muzicala de la Lenuta Gheorghita! Artista a lansat piesa „Fa rai din ce ai!”: „Pana la urma un artist cand scrie o melodie vrea sa o asculte toata lumea, nu doar sa o fredoneze el in oglinda.” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie