23.04.2023
Reuniunea intregii familii. Ben Affleck alaturi de actuala, dar si fosta sotie - FOTO

O mare familie fericita, asa i-am putea caracteriza pe Jennifer Lopez, Ben Affleck, Jennifer Garner si copiii.

Toata lumea sustine pe toata lumea, nu exista intrigi si comportamente neadecvate.

O familie model, pe care o vedem reunita inca o data in jurul unuia dintre copii. Cert este ca Ben Affleck este un tata veritabil si adorabil, atat pentru copiii sai biologici, Violet, 17 ani, Seraphina, 14 ani, Samuel, 11 ani, cat si pentru gemenii de 15 ani ai lui Jennifer Lopez, Max si Emme, care-l divinizeaza, in conditiile care cu tatal lor natural, Marc Anthony, nu se vad aproape niciodata.

Toata familia reunita a fost vazuta impreuna in insorita Santa Monica, la un eveniment scolar al fiului cel mic al lui Ben, Samuel.

Jennifer Lopez, vedeta atat de in voga dupa ce a devenit imaginea unei firme de lenjerie intima isi promoveaza intens cele doua filme recente in care a aparut, „Shotgun Wedding” si „Mama”. Superba sotie a lui Ben Affleck a ales o tinuta lejera, comoda, formata din pantaloni largi bej si tricou alb de bumbac, scurt, cu vedere la abdomenul sculptat, ce pare mai degraba al unei adolescente, nu al unei mame de 53 de ani.

Horoscop 23 aprilie 2023. Zodiile care pun la cale planuri de casatorie

Ben Affleck este si el in culmea gloriei, dupa ce a lansat recent filmul „Air” in care joaca alaturi de Matt Damon si pe care l-a si regizat.

Ca de fiecare data, actorul este super casual, cu jeansi, ghete sport, tricou si sacou.

Ce nume are, de fapt, Antonia in buletin. Doar cunoscutii stiu despre prenumele „secret” al cantarete

Prezenta a fost si Jennifer Garner, fosta nevasta a lui Ben Affleck. Si aceasta arata spectaculos si s-a imbracat intr-un stil foarte tineresc, cu jeansi, tricou, sacou si pantofi sport.

 Jennifer Lopez se intelege de minune atat cu Jennifer Garner, cat si cu copiii acesteia. Intr-un interviu chiar a povestit ce atmosfera destinsa si prietenoasa este la ei in familie si cat de bine se simt copiii datorita acestui lucru.

Jennifer Garner a implinit recent 51 de ani si nu a venit insotita de partenerul sau de viata John Miller. Acesta se intelege perfect cu Ben Affleck, paparazii i-au surprins recent in fata casei actritei, bucurandu-se amandoi nespus de revedere.

Articole din aceeasi categorie