22.04.2023
Cum arata casa Irinei Rimes. Design-ul interior a fost inspirat dintr-o amintire din copilarie - FOTO

De cand s-a mutat in Bucuresti, Irina Rimes a schimbat mai multe locuinte, insa, in cele din urma, si-a gasit locul in care se simte ca „acasa”. Artista spune ca termenul de „camin” nu are legatura cu spatiul in sine, ci cu obiectele si oamenii pe care ii are alaturi. Daca va intrebati cum arata casa Irinei Rimes, va invitam sa faceti un tur virtual in apartamentul acesteia.

Ajunsa in Bucuresti, Irina Rimes si-a schimbat locuinta de trei ori, insa considera ca acum a gasit locul care corespunde asteptarilor si nevoilor ei. Apartamentul cantaretei este situat in zona de nord a capitalei Romaniei, pentru ca, spune ea, este mai putin aglomerata si are acces facil la toate locurile pe care le frecventeaza.

„M-am mutat de tei ori de cand sunt in Bucuresti. Am stat in Crangasi vreo cinci ani, pe urma am stat pe undeva pe Barbu Vacarescu, intr-un apartament foarte micut, dar mega dragut, dupa care m-am mutat aici. (…)  Imi place bucataria, pentru ca atunci cand gatesc ma simt de-a casei, ma simt fara probleme, sa spun asa. Imi place canapeaua, pentru ca, cateodata, imi place sa ma arunc pe canapea si sa ma uit la televizor. Imi place balconul pentru ca atunci cand ma simt un pic pierduta ma pun pe balcon si contemplez natura urbana din jurul meu.”, a spus artista intr-un videoclip publicat pe Youtube de Storia.ro.

Irina Rimes spune ca design-ul interior al casei ei a fost inspirat din amintirile din copilarie pe care le are cu fratele ei. Apartamentul artistei are elemente urbane de decor, insa isi descrie spatiul ca fiind unul confortabil.

Flori, cadouri si lacrimi de fericire! Vezi de ce surpriza a avut parte mama lui Emilian Cretu cu ocazia zilei sale de nastere - VIDEO

„Cand eram mica, iubeam sa fac colibe. Eu si fratele meu. Faceam colibe si ne imaginam ca locuim in ele. N-am vrut neaparat sa fac o casa care sa semene cu o coliba, dar am vrut sa ma simt exact asa cum ma simteam atunci cand eram mica, cu fratele meu, in coliba. Si simteam ca e coliba noastra, adica n-are nimeni altcineva voie in ea – nu ca n-as aduce pe aici oameni si ca n-are voie la mine in casa – dar, cumva, toate elementele de decor sunt moderne si, in acelasi timp, fac spatiul sa fie foarte cozy, chiar daca este negru, chiar daca este foarte urban. Le-am ales cu grija, ce-i drept, totul a fost ales cu grija.”, a adaugat artista.

Irina Rimes spune ca balconul este unul dintre spatiile in care reuseste sa scape de „confuzia” pe care o simte in unele zile. Cantareata din Republica Moldova si-a decorat spatiul cu nenumarate plante, iar vecinii i-ar fi atras atentia ca locul pare a fi o „padure”.

„As schimba niste plante la balcon, dar o sa fac asta pe parcurs. Pentru ca la inceput, cand mi-am facut balconul, nu stiu ce m-a lovit, am luat o gramada de plante, atat de multe plante, incat vecinii ziceau: ‘Dar ce-i cu padurea aia la tine. Intre timp, s-au mai uscat dintre ele, nu vreau sa va arat, ca mi-e rusine. Eu, stand foarte putin pe acasa, nu reusesc sa sa am grija asa cum imi doresc. Mai am o ciuperca pe balcon care imi da batai de cap pentru ca de fiecare data cand e furtuna se clatina foarte tare.”, a mai spus Irina Rimes.

Motivul pentru care Andreea Balan isi doreste custodia exclusiva a celor doua fete: „Toate deciziile sunt la mine”

„Stiu ca pare cheesy, dar pentru mine cuvantul acasa are o insemnatate mare, chiar daca il folosim in fiecare zi. Pentru mine, ‘acasa e un cuvant foarte puternic. Realizez ca e un cuvant folosit atat de des, incat isi pierde din valoare. Eu cred ca poti sa fii fericit oriunde. Daca ai lucrurile tale, in acel loc, care poate fi oriunde. Daca am cartile, daca am pianul si chitara mica, daca am bomboane de la Bucuria, daca am oameni dragi in jurul meu, cred ca orice spatiu pot sa mi-l personalizez in asa fel incat sa ma simt ca acasa si sa ma simt bine.”, a incheiat aceasta.

Articole din aceeasi categorie