12.05.2023
„Olga, sper sa nu ma certi!” Vezi de ce farsa a avut parte Olga Tapordei chiar in emisie directa - VIDEO

Olga Tapordei a avut parte de o farsa din partea colegei sale Iulia Deliu. Reporterul Pro TV, a facut un test drive cu masina Olgai, chiar in emisie directa.

Fiind in emisie directa, reporterul Pro TV, Iulia Deliu i-a pregatit o farsa prezentatoarei Pro TV, Olga Tapordei. Iulia a aparut in parcare langa masina Olgai cu cheile in mana si a marturisit:„Am avut norocul sa gasesc cheile in redactie, de obicei tu le lasi asa pe unde cade si nu intamplator am auzit ca vrei sa iti schimbi masina si eu vreau sa imi schimb buburuza mea. Am decis sa vin aici in parcare si sa vad dotarile si de ce nu sa fac chiar si un test drive.”

Iulia Deliu a povestit si despre cea mai mare nebunie pe care a facut-o Olga chiar cu masina ei.„Cel mai uimitor ce mi s-a parut mie este ca aceasta masina, BMW x4, poate fi achizitionata cu doar 10 euro. Uitati-va cum a gandit, prezentatoarea noastra, Olga Tapordei a organizat un concurs in care toti cei care participa, platesc doar 10 euro pentru aceasta masina, iar foarte curand prin tragere la sort, se va afla norocosul. Nu stiu cat de norocos sa fii sa obtii aceasta masina cu doar 10 euro.”

Anastasia Fotachi a nascut! Gabriel Stati radiaza de fericire cu bebelusul in brate - FOTO

Iulia a dus planul la bun sfarsit si a urcat la volanul masinii, iar de acolo spunea:„Olga, sper sa nu ma certi! Vreau sa atrageti atentia este un BMW M Packet, eu cunoscatoare am atras atentia deodata. Este o masina noua din salon, are 258 de cai putere. Este extraordinar de curata, Olga tu mai simtit sau asa este de obicei.”

Aceasta a urcat si a plecat mai departe pentru a face si un test drive iar impresiie au fost foarte bune.„Sa am ghinionul chiar eu sa o pocnesc. Am pornit, Alex pune centura caci eu sunt periculoasa. Wow, cat de fain! Da, imi place, norocosul care va castiga aceasta masina, confirm este o masina foarte draguta, merge bine. Olga scuze, eu o sa aduc masina inapoi in siguranta.”

Ilinca Sturzescu este insarcinata! Modelul a publicat primele imagini cu burtica rotunjita - FOTO

Olga a venit si ea cu un mesaj:„Iulia si toata redactia O Seara Perfecta, eu va multumesc pentru aceasta farsa. Pentru ca evenimentul monden despre care eu tot ceream mai multe detalii de fapt a fost acesta. Si trebuie sa recunosc ca m-au incercat tot felul de emotii si acum ma da in calduri. Eu, te rog Iulia, sa intorci masina vie si nevatamata pentru ca o asteapta multi oameni.”

Jennifer Lawrence, despre scenele filmate alaturi de Leonardo DiCaprio: „O mizerie absoluta”

Articole din aceeasi categorie