12.05.2023
Anastasia Fotachi - o mamica fericita! Vezi prima imagine pe care a postat-o bloggerita la o zi dupa ce a nascut, dar si ce prenume are fiul ei - FOTO

Acum o zi, la data de 11 mai 2023, Anastasia Fotachi si sotul ei, Gabriel Stati, au devenit parinti.

Dupa ce Gabriel a facut o postare pe Facebook, unde a anuntat despre nastere, si Anastasia a decis sa publice un mesaj, dar si o fotografie cu nou-nascutul.

Ilinca Sturzescu este insarcinata! Modelul a publicat primele imagini cu burtica rotunjita - FOTO

„Sunt atat de emotionata si fericita! Micutul nostru a venit pe lume. Suntem 3, dragostea noastra are acum nume - ALISTAR. Nu m-am simtit niciodata mai fericita si binecuvantata.”, a scris Fotachi pe retelele de socializare, anuntand astfel care este prenumele baietelului.

„Felicitari crestere usoara. Sa va pazeasca Dumnezeu de rele sa va bucurati de copilas.”, „Felicitarile mele, cele mai calde ganduri pentru voi.”, „Sa creasca fericit si sanatos.”, sunt doar cateva dintre mesajele de felicitare pe care le-a primit Anastasia pe Instagram.

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 250 de mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015. Aceasta este casatorita cu omul de afaceri Gabriel Stati.

„Olga, sper sa nu ma certi!” Vezi de ce farsa a avut parte Olga Tapordei chiar in emisie directa - VIDEO

Articole din aceeasi categorie