06.06.2023
Mandria familiei Advahov! Catalin Advahov a facut furori la show-ul „Goldene Note 2023” de la Viena - VIDEO

Catalin Advahov, fiul acordeonistului Vitalie Advahov a facut furori si a ajuns in finala show-ului „Goldene Note 2023”, din Viena, Austria.

Catalin Advahov in varsta de 17 ani manuieste foarte bine vioara, astfel, a incantat publicul cu Polonaise de concert, op. 4: Henryk Wieniawski, interpretat la instrumentul lui muzical favorit.

„Azi e ziua unei femei speciale...”. Anatolie Melnic, mesaj pentru sotia lui, Tatiana - FOTO/VIDEO

„Sunt foarte recunoscator pentru o experienta de neuitat. Am intalnit oameni incredibil de talentati si sper ca am creat o atmosfera de sarbatoare pentru toata lumea”, a scris Catalin pe pagina sa de Instagram si a adaugat o frantura in care se vede prezenta lui in show-ul propriu-zis.

Amintiri din copilarie! Vezi cum aratau Olga Verbitchi si Camelia Ursu acum cativa ani - FOTO

Vitalie Advahov conducatorul artistic al Orchestrei municipale pe care o conduce impreuna cu fratele sau, Vasile. Este casatorit din anul 2003 cu Diana Advahov. La 25 iulie 2003 cei doi au devenit parinti cind s-a nascut Cristian, primul lor baiat, la 6 noiembrie 2005 se naste cel de-al doilea baiat, Catalin, iar in 28 septembrie 2012 se naste o fetita ce poarta numele Ana-Maria.

Articole din aceeasi categorie