06.06.2023
Amintiri din copilarie! Vezi cum aratau Olga Verbitchi si Camelia Ursu acum cativa ani - FOTO

Olga Verbitchi a impartasit cu urmaritorii sai o fotografie cu ea si Camelia Ursu de ceva timp, iar Camelia a venit cu o provocare. Afla mai multe detalii mai jos.

Olga Verbitchi a mentionat-o pe Camelia Ursu in descrierea imaginii, unde cele doua apar in culisele unui eveniment in timp ce isi faceau o poza.

„Azi e ziua unei femei speciale...”. Anatolie Melnic, mesaj pentru sotia lui, Tatiana - FOTO/VIDEO

La postarea publicata de Olga Verbitchi, Camelia Ursu a venit cu un raspuns si anume cu o provocare. „Olga, cu aceasta ocazie te provoc obligata, dar nesilita de nimeni, sa iesi la o cafea cu mine sa refacem poza.”

Zi importanta pentru Iuliana Beregoi, Vlada Botan si Andreea Bostanica! Vezi ce emotii au avut vedetele inainte, dar si dupa sustinerea primului examen de bacalaureat - FOTO/VIDEO

Olga Verbitchi este o interpreta din Republica Moldova. Tanara a castigat concursul de talente muzicale din Romania, X Factor, in anul 2016, iar la moment colaboreaza cu casa de discuri Versus Artist.

Camelia Ursu este o interpreta din Republica Moldova. Tanara are o comunitate de aproape 30 de mii urmaritori pe pagina sa de Instagram, unde este foarte activa.

Articole din aceeasi categorie