06.06.2023
„Azi e ziua unei femei speciale...”. Anatolie Melnic, mesaj pentru sotia lui, Tatiana - FOTO/VIDEO

Sotia prezentatorului PRO TV, Anatolie Melnic isi sarbatoreste ziua de nastere. Cei trei se afla intr-o vacanta de vis in Grecia unde isi sarbatoreste cea de-a 33-a aniversare.

Anatolie si Kamelia i-au transmis un mesaj prin intermediul povestilor de pe Instagram, dar au surprins-o si cu un tort personalizat.

Kamelia a fost cea care a facut un filmulet cu mai multe fotografii, dar a scris si un mesaj emotionant.„La multi ani mama! Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine. Multumesc ca ai avut grija de mine si vei avea. Si nu uita ca eu nu te voi lasa niciodata la greu!”

Si prezentatorul Pro TV, Anatol Mlenic a venit cu un mesaj de felicitare pentru sotia lui: „Azi e ziua unei femei speciale, foarte speciale din viata mea, e vorba de zaya. Eu am devenit cum am devenit doar datorita ei. Zaya, te cuprind, te pup si te iubesc.”

Ella Chistol - calatorii de vis! Bloggerita a fost in Spania si Portugalia: „La capatul lumii” - VIDEO

„Azi e ziua sotiei mele si mamei Kameliei! Te iubesc mult si enorm”, a adaugat Anatol Melnic, in descrierea postarii publicata pe feed.

Internautii au venit si ei cu mesaje de felicitare in sectiunea comentarii a postarii: „Sa va dea Domnul doar sanatate si fericire”/ „La multi anisori sanatosi si fericiti!”/ „La multi ani femeie frumoasa la chip si la suflet”/ „Multi ani sanatosi sotiei”.

Zi importanta pentru Iuliana Beregoi, Vlada Botan si Andreea Bostanica! Vezi ce emotii au avut vedetele inainte, dar si dupa sustinerea primului examen de bacalaureat - FOTO/VIDEO

Tatiana Melnic este sotia prezentatorului Pro TV Anatolie Melnic. Aceasta a adunat o comunitate de aproape 59 de mii de urmaritori pe Instagram, si zilnic distribuie acolo momente speciale din viata sa de familie, poze cu micuta sa Kamelia, dar si sfaturi pentru abonatele sale. 

Articole din aceeasi categorie