10.01.2024
Mama vultur! Tatiana Heghea a schiat in brate cu fiul ei de la altitudinea de 2 mii de metri: „Performanta asta trebuie sa ramana aici”- VIDEO

Interpreta Tatiana Heghea se afla in vacanta, in Austria, alaturi de familia ei.

Asa cum toata familia Tatianei Heghea este pasionata de schi, o mare parte a timpului, acestia o petrec pe partie. In acest an si micutul Tiberiu si-a dorit sa schieze, insa nu s-au gasit schiuri pe marimea lui.

Chiar si asa, Tatiana si sotul ei au gasit o solutie. Cei doi au schiat cu fiul lor in brate la de altitudinea de 2 mii de metri.

„Performanta asta trebuie sa ramana aici. Austria, Solden. Ianuarie 2024. Tiberiu-Alexander la 1 an si 7 luni nu a gasit schiuri pe marimea lui. Si atunci exista pe lume #MAMELE care gasesc mereu solutii. Sa fie #VULTURI sub toate formele pentru copiii lor. Mama VULTUR si TATA Vultur cu bratele lor puternice au coborat copilul de la 2000 de metri inaltime”, a mentionat Heghea pe Instagram.

Cum a raspuns Jennifer Lopez „acuzatiilor” ca sotul ei pare mereu nefericit in pozele paparazzilor

„Fiul meu, esti magic. Ai fost partener la atatea chestii faine inca din burtica si continui sa fii partas la cele mai unice performante soldate cu emotii intense. Acestea ma fac mandra de tine, de noi, parintii tai. #austria #solden #TiberiuAlexander #tandem #performance #skiingtandem”, a adaugat interpreta.

Fascinati de puterea si curajul Tatianei Heghea, mai multi internauti au lasat mesaje de admiratie in sectiunea de comentarii: „Esti de admirat cum schiezi in brate cu cel mic. Cate lucruri interesante descopar despre tine mereu. Vacanta placuta si emotii pozitive”, „Wow. Jos palaria”, „Pentru asa imagini (si nu numai ) ,din partea mea „Mama anului”. Admiratie, Taniusa”, „O famile care trebuie numai de admirat si de invatat multe de la voi! Sunteti exeptionali, jos palaria”.

Will Smith i-a facut o surpriza neasteptata unui student african din Egipt: „Vreau ca lumea sa auda povestea ta”

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

Articole din aceeasi categorie