10.01.2024
Cum a raspuns Jennifer Lopez „acuzatiilor” ca sotul ei pare mereu nefericit in pozele paparazzilor

Imaginile cu Ben Affleck plictisit, obosit sau nervos in compania lui Jennifer Lopez fac deliciul internetului. De ipostazele in care a fost surprins in luna de miere, dormind pe o ambarcatiune si epuizat de atata plimbat, pana la cadrele surprinse la orice eveniment monden, Ben Affleck pare ca este mereu adus cu forta de sotia sa. Pana la urma, un reporter nu a mai rezistat si a intrebat-o de ce Ben Affleck pare mereu asa de nefericit.

La ceremonia de decernare a Globurilor de Aur diva latino a clarificat situația.

„De ce sunt oamenii atât de preocupați de expresiile de pe fața lui Ben?”, a întrebat-o un reporter pe covorul roșu?

Răspunsul lui J Lo: „Ben este BINE! Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu Ben! Este bine! Este fericit, e aici, e nominalizat. El e genul relaxat care nu înțelege de ce ceilalți oameni sunt așa de stresați”.

Jennifer Lopez a mai fost întrebată și de unde știe că aceasta va fi ultima ei căsătorie, iar răspunsul divei a fost unul… „încurcat”. Semn că nici ea nu e prea sigură.

Horoscop 10 ianuarie 2024. Zodiile care au probleme la serviciu. Neintelegeri si conflicte in afaceri

„Se spune că știi atunci când e să fie… Iar atunci când e să NU fie… nu știi :)) Cred că mereu intri într-o căsnicie cu cele mai bune intenții”, a spus cântăreața, pe care a pufnit-o râsul.

Ana Cernicova a trecut testul soacrei sale? Ce a pus-o sa faca mama lui Catalin Lungu - VIDEO

Articole din aceeasi categorie