08.11.2022
Mama Selenei Gomez a recunoscut ca nu este pregatita sa vada documentarul despre fiica sa. Afla care este motivul

Filmul documentar despre Selena Gomez „Selena Gomez: My Thoughts and Me” a fost lansat recent. In acesta, cantareata a vorbit despre relatia ei cu Justin Bieber, despre problemele sale de sanatate si tulburarea bipolara. 

Mama Selenei Gomez, Mandy Teefey, a recunoscut ca inca nu este pregatita sa vizioneze filmul despre fiica sa. 

Tu stii ce alimente trebuie sa consumi pentru a nu adauga multe kilograme in sarcina? Afla de la nutritionista Marina Danici care este secretul - VIDEO

Intr-un podcast, Mandy a spus ca din punct de vedere psihologic, ei ii este greu sa se uite la acesta. „Voi fi intr-o stare proasta. O sa vreau sa merg la ea, sa o protejez”, a explicat ea. 

„Vrem sa ne protejam copiii de orice durere. Nu vrem ca ei sa traiasca astfel de momente, chiar daca acest lucru face parte din dezvoltarea si evolutia fiecarui dintre noi - durerea, suferinta si maturizarea noastra”, a continuat Mandy. 

Toti banii pe care ii face ii investeste in muzica! Afla povestea interpretului Dinu Cornescu, care este atat regizor de emisie la radio, cat si artist - VIDEO

Selena Marie Gomez este o actrita si cantareata americana nominalizata la Premiile Latin Grammy. Gomez si-a facut primul debut in Barney & Friends ca Gianna, in perioada 2002–2004. Ca urmare, Selena a avut roluri episodice in filme, cum ar fi Spy Kids 3-D: Game Over si Walker, Texas Ranger: Trial by Fire.

Articole din aceeasi categorie