08.11.2022
Toti banii pe care ii face ii investeste in muzica! Afla povestea interpretului Dinu Cornescu, care este atat regizor de emisie la radio, cat si artist - VIDEO

Este un baiat talentat si face parte dintr-o alta generatie de muzicieni de la noi. Dinu Cornescu sau Tatuni a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, acolo unde a povestit mai multe detalii despre cariera sa artistica.

Intrebat ce inseamna de fapt Tatuni, Dinu a mentionat: „Tatuni este un proiect muzical, dar toti au inceput sa-l atribuie ca nume de scena.”

Din trupa face parte insasi Dinu Cornescu, dar si chitaristul Cristi Nenita. „Ideea e ca eu m-am invatat sa produc muzica singur acasa in calculator, plus cant si la instrumente. Cu mine este Cristi Nenita. El e chitaristul si deja de tobosar suntem in cautare, dar oricum prietenii ne ajuta. La moment Seva e cu noi, un tanar tobosar de 17 ani, extraordinar de talentat. Si in rest suntem noi doi in trupa.”, a mentionat interpretul.

Inainte de Tatuni, artistul a mai facut parte dintr-o trupa care se numea Six Roads.

Horoscop 8 noiembrie 2022. Zodiile care au noroc la bani. Se imbogatesc peste noapte

Muzica pe care o producea atunci, dar si acum este putin mai diferita fata de ce obisnuim sa auzim de obicei atat la radio cat si pe internet. Intrebat „Care este publicul tau?”, Cornescu a raspuns: „Vreau sa cred ca tinerii de la 18 pana la 35 de ani. Piesele se creeaza dupa trairi si momentele pe care le ai in viata. De la 18 pana la 35 oamenii se vor regasi in ceea ce facem noi si asta si vedem la concerte.”

De asemenea in platoul serilor perfecte muzicianul a recunoscut ca toti banii pe care ii face ii investeste tot in muzica. „Tot ce fac investesc tot in muzica. Lucrez la radio, sunt regizor de emisie.”, a spus Dinu.

Unele piese ale trupei Tatuni contin si cuvinte necenzurate, iar artistul a explicat de ce sunt folosite ele in texte. „Daca se cere un limbaj necenzurat pai trebuie sa fie acolo. Muzica in genere a rupt granitele de stil. Omul se regaseste.”

Cristina Miron - moment de sinceritate! Afla de la cine si pentru ce ar vrea sa-si ceara iertare bloggerita: „I-am facut durere mare, eu stiu” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie