14.08.2022
Maia Sandu - din nou la drumetie! Vezi cum arata presedintele intr-o zi libera de la munca si cum a petrecut timpul alaturi de un grup de tineri - FOTO

Presedintele Maia Sandu intotdeauna a aratat ca ii plac drumetiile si modul activ de viata.

De aceasta data, sefa statului a organizat o escapada cu un grup de tineri stagiari de la Presedintie si au mers in drumetie la Orheiul Vechi: „Am mers pe jos, pe stanci si prin padure, de la Butuceni pana la Furceni. De-a lungul traseului, ne-am bucurat de privelistea unica pe care ne-o ofera regiunea. A fost o zi frumoasa, iar la despartire am convenit sa repetam aceasta experienta.”

Mezinul familiei Durbala a implinit 3 anisori! Vezi colectia minunata de poze realizata cu ocazia sarbatorii: „Am meritat sa am un baiat ca tine?!” - FOTO

Presedintele a publicat pe pagina sa de facebook o serie de fotografii cu tinerii si cu locurile frumoase pe care le-au vazut.

Chiar daca detine cea mai inalta functie din tara, Maia Sandu a imbracat imbracamintea sportiva, si-a luat rucsacul in spate si a pornit la drum.

Mesajul lui Ellen DeGeneres, dupa ce fosta sa iubita Anne Heche a murit in urma accidentului auto

Maia Sandu prefera odihna activa cu multa activitate in aer liber, astfel aceasta adora drumetia sau hikingul. 

Mai mult decat atat, anul trecut, sefa statului a urcat pe cel mai inalt varf din Romania, Varful Modoveanu. Varful Moldoveanu are o altitudine de 2544 metri. Este situat in Masivul Fagaras, judetul Arges.

Atunci la publicarea fotografiei, a scris: „Imi place miscarea in aer liber. Mai ales la munte!”

 Anterior, sefa statului a sarit cu parasuta.

Maia Sandu s-a nascut la 24 mai 1972, in satul Risipeni, raionul Falesti. Pe 24 decembrie 2020, Maia Sandu a fost investita in functia de Presedinte al Republicii Moldova, dupa victoria din 15 noiembrie 2020, cand a avut loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.

Articole din aceeasi categorie