26.01.2022
Mai sunt impreuna? Ce spune Hailey despre relatia cu Justin Bieber - FOTO

Relatia familie Bieber este unul dintre cele mai discutate subiecte ale lunii ianuarie. Cuplul nu a iesit impreuna de mult timp si totodata, cei doi isi petrec timpul separat unul de celalalt. Cu toate acestea, Hailey a mentionat ca nu s-a intamplat nimic intre ei. 

Recent, modelul a impartasit pe internet cateva fotografii in bikini, unde si-a aratat pielea perfecta. Prin intermediul acestor imagini modelul a negat intr-un oarecare mod, toate zvonurile despre despartirea de Justin Bieber. 

Premiera! Fiica mai mare a cuplului Irina si Sergiu Kovalsky a lansat primul ei videoclip muzical: „Frumos, plastic, o performanta superba.” - VIDEO

In fotografii se poate observa ca Hailey poarta inelul de logodna de 500 de mii de dolari pe care Justin i l-a daruit in Bahamas in 2018.

Olga Buzova - complet goala intr-o cada plina de spuma: „Iau de la viata tot ce e mai bun” - FOTO/VIDEO

Justin si Hailey sunt casatoriti de 3 ani. Artistul a cerut-o in casatorie pe Hailey la doar cateva luni de la inceputul relatiei lor. Cei doi au declarat public de mai multe ori ca sunt gata sa devina parinti.

De ziua numelui, Tatiana Maxian a fost rasfatata cu o cina romantica si surprize din partea sotului: „Am avut o zi deosebita” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie