26.01.2022
Premiera! Fiica mai mare a cuplului Irina si Sergiu Kovalsky a lansat primul ei videoclip muzical: „Frumos, plastic, o performanta superba.” - VIDEO

Piesa se numeste „Improvizatie” si este interpretata de catre mica artista in limba rusa.

Despre lansarea videoclipului a anuntat Irina Kovalsky intr-o postare pe pagina sa de Instagram. Aceasta a scris: „Premiera! Liza Sky - Improvizatie. Primul clip al fiicei noastre mai mari. Liza spera la mult sprijin.” De asemenea, Irina a mentionat cine a contribuit la crearea textului si a muzicii, la coreografie, machiaj, coafura si alte detalii ce au facut ca videoclipul sa fie de-a dreptul special.

Olga Buzova - complet goala intr-o cada plina de spuma: „Iau de la viata tot ce e mai bun” - FOTO/VIDEO

Atat piesa, cat si clipul este plin de energie pozitiva si dansuri vesele.

 

Liza Sky a reusit deja sa adune peste 26 de mii de vizualizari pe Youtube, acest lucru fiind deja un succes pentru tanara artista.

„Super, Liza, esti bravo. Frumos, plastic, o performanta superba. Mult succes, draga mea.”, „Fiica voastra este foarte draguta. Aveti cu ce sa va mandriti.”, „Mult succes Liza. Mandria parintilor.”, au scris cativa internauti.

De ziua numelui, Tatiana Maxian a fost rasfatata cu o cina romantica si surprize din partea sotului: „Am avut o zi deosebita” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie