26.01.2022
De ziua numelui, Tatiana Maxian a fost rasfatata cu o cina romantica si surprize din partea sotului: „Am avut o zi deosebita” - VIDEO

De ziua Tatianelor, reporterul Iulia Deliu a fost in vizita la Tatiana Maxian. 

Aceasta a afirmat ca ii place foarte mult numele sau si se mandreste cu acesta. „Stiu ca provine din Rusia si este un nume foarte puternic. Este un nume pozitiv, care ne spune ca nu iubesc certurile, lucru care intr-adevar asa si este. Imi place sa atrag tot ce este corect si bun si nu mi-as schimba numele niciodata.” a spus Tatiana. 

Aceasta spune ca de obicei in functie de locurile in care merge se schimba si numele. „La munca sunt Tatiana, acasa sunt Taniusa, iar pentru sot eu sunt - puiu, nu exista loc de nume.” povesteste ea.

Maestrul Nicolae Botgros este astazi omagiat! Felicitarile au curs siroaie dis-de-dimineata: „La multi ani taticule, fie ca in viata sa nu ai motive de tristete si dezamagiri, iar fiecare zi sa fie norocoasa si fericita” - FOTO

Ziua Tatianei! Vezi care sunt vedetele din showbizul moldovenesc care poarta acest nume melodios - FOTO

Sotul acesteia a avut ieri o sarbatoare dubla, intrucat si mama sa este tot Tatiana. Acesta le-a urat mult succes, sanatate si putere. 

Cei doi au spus ca merg la o cina romantica, iar Tatiana va avea parte si de alte surprize. 

Spre finalul serii Tatiana a publicat mai multe videouri in care este surprinsa cu un buchet generos de trandafiri albi. 

Demi Rose, aparitie halucinanta intr-o rochie transparenta. Modelul le-a aratat fanilor ca nu poarta lenjerie intima

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie