03.02.2023
Mai sincera ca niciodata! Tany Vander a povestit care au fost cele mai scumpe cadouri pe care le-a primit de la barbatii din trecutul sau: „Nu am fost in relatie cu ei, ei au facut-o pentru ca...” - VIDEO

Recent, Tany Vander a decis sa povesteasca pe Instagram despre faptul ca niciodata nu a fost intr-o relatie cu un barbat doar pentru bani. Totodata ea a vorbit si despre cadourile scumpe pe care le-a primit din partea celor care o curtau.

„Eu ma intretineam singura, nu am fost niciodata genul de fata care sa-si caute baieti cu bani, sa fiu intretinuta de ei, pe atunci super corecta. Deci, de mica imi era implementata chestia asta de la mama, ca Doamne fereste cineva sa nu creada despre tine ceva urat si toti baietii mei pana la Vasile, toti au fost cumva simpli. Da, eu am avut cavaleri foarte bogati, care imi puteau oferi tot ce vroiam eu, doar ca nu aveam chimie cu ei. N-am fost niciodata cu nimeni pentru bani.”, a mentionat bloggerita intr-un InstaStory.

De ce Tany Vander? Bloggerita a povestit de ce si-a ales acest pseudonim. Ce reactie a avut Dan Balan - VIDEO

Tany a spus, de asemenea, ca au fost barbati care i-au facut cadouri extrem de scumpe, insa aceasta nu a vrut sa fie cu ei intr-o relatie.

 „Da, au fost in viata mea si barbati care mi-au facut cadouri foarte scumpe, masina, apartament, doar ca eu nu am fost cu barbatii aia, adica nu am fost in relatie cu ei, ei au facut-o pentru ca am putut eu sa-i fac sa vrea sa faca acest lucru.”

„Unii cred in praf magic. Credeti. Am spus ca o sa mai fac o idee, dar nu v-o spun acum”. Emilian Cretu a comentat, in direct la TV, parodiile cu Tany Vander care au explodat internetul - VIDEO

Tany Vander este o influencera din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Articole din aceeasi categorie