03.02.2023
De ce Tany Vander? Bloggerita a povestit de ce si-a ales acest pseudonim. Ce reactie a avut Dan Balan - VIDEO

Tany Vander a marturisit ieri pe pagina sa de Instagram de unde vine pseudonimul ei si ce reactie a avut Dan Balan.

„De unde vine Vander, eram o data in studiou si inregistram piesa „Inspector” si eu in perioada ceea eram in cautarea numelui potrivit pentru scena si nu stiu cum mi-a venit mie in cap Vander, Tany Vander, zic mm, suna bine.”

„Un proiect nou pentru tara noastra”! Irina Kit a lansat alaturi de alti interpreti cunoscuti din Moldova, versiunea gospel a piesei „Ratiunea si Inima”. Vezi cat de divin suna melodia - VIDEO

Interpreta a mai spus ce reactie a avut Dan Balan atunci cand a auzit pseudonimul: „Ii zic lui Dan, hai sa ma prezinti de-acum inainte Tany Vander si reactia lui mi-a placut foarte mult, el a zis, mmm, suna foarte fain si atunci cand am primit confirmarea lui, am inteles ca numele asta va fi, fiindca, suna bine si cumva ma reprezenta, de fapt nu ma reprezenta atunci, cum ma reprezinta acum.”

Cleopatra Stratan - fascinata de calatoria sa pe Insulele Maldive! Interpreta a fost martora unui fenomen natural rar intalnit: „Arata ca un praf magic” - VIDEO

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Articole din aceeasi categorie