15.08.2023
O imagine cu Antonia nemachiata face senzatie pe net. Fanii sunt fermecati: „Cea mai frumoasa femeie” - FOTO

Putine vedete indraznesc sa posteze imagini in care apar nemachiate, insa nu este si cazul Antoniei, care face asta de cate ori are ocazia. Artista este constienta de atuurile sale fizice si isi fascineaza fanii cu frumusetea ei naturala.

Cea mai recenta postare a vedetei de pe retelele de socializare i-a cucerit pe fani.

Antonia a renuntat la machiaj si le-a aratat admiratorilor ei ca nu are nevoie de ajutorul make up artistilor pentru a arata fenomenal.

„Frumusete naturala”, i-a scris si Mira, fermecata de trasaturile Antoniei. Nici fanii nu au fost mai rezervati cand a venit vorba sa ii faca complimente:

„Esti superba nemachiata!”, „Cea mai frumoasa femeie din lume!”, i-au transmis fanii.

A ridicat in picioare toti invitatii! Zinaida Julea a devit virala pe internet dupa ce a cantat in franceza la o nunta - VIDEO

Antonia le-a marturisit fanilor, de curand, ca vrea sa isi reia activitatea la sala pentru ca s-a ingrasat, desi in cele mai recente poze din vacanta nu se vede acest lucru. Artista a pozat in costum de baie, etalandu-si abdomenul sculptat.

„Oficial sunt in etapa mea de grasuta. Fara dubii! Fata voastra a devenit un pic plinuta! Voua nu va pasa, nici mie nu mi-ar pasa, dar simt ca trebuie sa ma descarc. Trebuie sa imi recapat motivatia sa ma duc la sala”, a spus vedeta.

Svetlana Sainsus - data de gol de Gabriel Nebunu! Cum arata noul ei tatuaj: „Ati inteles de ce fata a desenat litera...” - VIDEO

„Nu e doar despre motivatie insa! E vorba de programul meu! Hai, Antonia, fii mama, fii artista, fii sotie, fii, fica, fii prietena, fii actrita, fii comendianta!”, a mai spus cantareata.

Articole din aceeasi categorie